Öncelikle merhaba.Birkaç sunucuda gördüğüm ve hoşuma giden yeni gelecek lobinin belli bir köşesinde durabilecek olan küçük çaplı pvp alanı hakkında öneri sunacağım.Yeni lobi sisteminin geleceğini biliyoruz ve gelmeden önce bu mini oyunun gelmesinin kalite ve oyucuların refah düzeyini arttıracağını düşünüyorum.Tabiki @UnioDex 'in daha iyisini yapacağına eminim. NOT Daha farklı öneriniz varsa veyahut katılıyorsanız belirtebilirsiniz.
Öneri:Lobide PvP alanının yapılması.Anlatamadıysam üzgünüm.En kısa zamanda fotoğraf ekliyeceğim."Öneri nerede?"yazmak yerine önerinizi tam anlamadım tekrar söylermisiniz demek daha doğrudur.
@Arwin1 ' in Dedigini Bir Tek Benmi Anladım Yabanci Serverlerde Çogu Zaman Olabilir ! HyperOfStrike Öneriyi Nasıl Anlamadın ?
Öncelikle hypera gördüğüm kadarıyla birşey yazmışsın ama bence hyper'ın dediğinde birşey yoktu. Neyse ben senin ne demek istediğini anladım. 20×20 bir yer olucak Yerden yüksekliği ise 5 block olucak.Oraya atlamadan önceki yerler basınç plakası ile dolucak.Basınç plakasına basınca bize demir set 1 demir kılıç olta vericek belki başka şeylerde verir.Adam öldürürüz lobide belki 1 kişi keserken 10 coin verir 100 coine altın elma alırız böle böle düşürünürüz.Bu aynı arenapvp gibi birşey.Bence lobiye gelmez.Ama hayırlısı..
ArenaPvP denilebilir.Fakat yukarıda doğma gibi bi zorunluluğu yok.1 blok yüksekliğinde çevrilip geri kalan yerlere görünmez blok olabilir.Giriş kapılarınada basınç plakaları eklenebilir.Coin sistemide getirilirse fena olmaz.Asıl demek istediğim Lobi oyunları yabancılardaki Hub Gameslerdir. --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 1 May 2018 --- Hem ArenaPvP isteyenlerede ufak çaplı oyun hemde sunucu kalitesi için öneride bulundum.ArenaPvP sunucusu açmaktansa lobiye az ram verip bu eklenebilir.Zaten forum başlığı "Öneri ve Fikirler".Burası fikir sunma platformu.