Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlere kendi düşüncem olan skywars güncellemesinde gelmesi gereken yeni şeyleri paylaşacağım.Sizlerde kendi düşüncelerenizi veya gelmesi gereken şeyleri lütfen yorum olarak paylaşın. 1.Skywars 'da süresiz ve en başta verilmesi gereken pusula.Oyuncular saklanıyor ve oyunun sonuna kadar onları beklemek zorunda kalıyoruz. 2.Ada sınırları: Bunun olmasını istememin amacı,oduncu kiti olan arkadaşlar direk ortaya gidiyor ve chestleri kırarak diğer oyuncuların item almasına izin vermiyor.[Aynı şeyi bende yapıyorum,bu amaçla diğer oyuncularında rahatsız olduğunu düşündüğüm için bunuda ekledim].Ortalama süre 7 saniye olabilir. 3.Daha güzel kitlerin gelmesi yani anlamlı kitlerin gelmesi daha şık duracak ve SkyWars oyun içi satın alımların çoğaltılması bizi daha mutlu eder. 4.uCoin ile ticaret sistemi veya arkadaşlarımıza uCoin atmamız için bir komut. 5.Bazı sunuculardaki gibi genel seviye sistemi. Sizinde düşündüğünüz yeni özellikler varsa lütfen eklemeyi unutmayınız. İyi forumlar dilerim!
1.Oyunda sandıklarda pusula bazen veriyor fakat dediğin gibi başta verirse daha yararlı olacaktır. 2.İlk orataya gidenler chestler'deki itemleri alıp kırıyorlar bu 10 oyunun 5-6'sında böyle bence de buna bir çözüm getirilmeli. 3.-- 4.Böylelikle oyun içinden uCoin'de satılabilir fakat dolandırmalar artar gibi gözüküyor bunu kredi gibi trade'den halledebilirsek süper olabilir. 5.--
Oduncu kiti ve chestlerin kırılmasına kesinlikle katılıyorum.Chestlerin kırılması engellenirse ve oyunun başında 10 saniyelik duvar getirilse güzel olabilir.Win kazanmak için bu kadar kasmaya gerek yok.
Bence oduncu ile ilgili birşey yapılmamalı cünki bizim ortaya giden adamları düşürme şansımız var hemen sandığı açıp yumurta vs alıp vurabiliyoruz denedim kalan hepsine katılıyor ve ayriyetten bence yükseklik sınırı getirilebilir çünkü skybase yapanlar uğraştırıyor