Son zamanlarda çok istendiği için Minecraft indirme linklerini ve indirilen cracked launcherların nasıl çalıştığını bu konuda anlatacağız. Öncelikle iki adet seçeneğiniz bulunmakta. TeamExtreme (Titan) Launcher ve SKLauncher. TeamExtreme yıllardır mevcut olan ancak bazı bugları olan ve launcherı her açtığınızda sunucu listesine kendi sunucusunu koyan bir launcher'dır. SKLauncher ise daha yeni olan ve eğer sistemlerine kayıt olursanız skin bile ayarlayabileceğiniz bir launcherdır. Her iki launcher'da da yapmanız gerekenler basit; Java 8 kurmak, launcherı başlatmak ve oyundaki adınızı girip Play ya da Log In tuşuna basmak. Hem orijinal Minecraft hem de cracked Minecraft kullanıyorsanız SKLauncher kullanmanız şiddetle tavsiye edilir. Eğer SKLauncher sizin için çalışmıyorsa TeamExtreme Launcher kullanabilirsiniz. SKLauncher Minecraft İndirmek İçin Tıkla. TeamExtreme Minecraft Launcher İndirmek İçin Tıkla.
Crack sunucuda orjinal Minecraft'ın linki paylaşmaları mantıksız olur, sonuçta sunucu çoğunluğu crack.
Merhabalar UnioCraft Ailesi; Ben de bu başlığa katkıda bulunmaya geldim. Windows kullanıcılarından farklı olarak, Mac veya Linux kullanıcıları için Minecraft 1.9 Cracked Launcher adresinden korsan minecraft indirilebilir. Tabi ki indirebilmek için ise size vermiş olduğum bağlantıya girip aşağıya ineceksiniz ve ardından Mac, Windows veya Linux işletim sistemleri için belirtilmiş indirme dosyalarından birisini seçip indirme işleminizi yapabilirsiniz. Yalnız, ad.fly gibi bir siteye yönlendirecektir ilk olarak. Sırayla size 3 defa reklam sayfası gelecektir. Bu yüzden toplam 3 defa sağ üstte bulunan ''skip this ad'' seçeneğine tıklamak zorundasınız. İşleminiz tamamlandığı zaman ''MEGA'' isimli site çıkacaktır. Oradan da tarayıcınız üzerinden indirin seçeneğine tıklayarak dosyanızı indirmiş olursunuz. Zaten sitenin kendisi de bunu belirtiyor. İyi oyunlar
Orjinal minecraftım var bu oyunun IP si ne? --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 19 Ağu 2017 --- Orjinal minecraftta nasıl oynarız bunu?
merhaba unio takipçileri bende bi sorun var, Bende benim skinim ve kimsenin skini bende gözükmüyor ve pelerinleri başkaları görüyor ama ben göremiyorum cevap veren olursa sevinirim --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 12 Eyl 2017 --- VIP Ler Sınırsız Olsa Alıcamda Sınırsız Değil