1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Skyblock Eğer Bu Şekilde Devam Edilirse Akfit Oyuncu Sayısı Artabilir !

'Öneri ve Fikirler' forumunda Ewelynn tarafından 15 Ağu 2019 tarihinde açılan konu

?

Böyle Bir Sistem Sizce Gelmeli Mi ?

  1. Evet, kesinlikle !

    3 oy
    30.0%
  2. Hayır, gereksiz vakit kaybı olur.

    7 oy
    70.0%
  1. Ewelynn

    Ewelynn Oyuncu

    Katılım:
    15 Ağu 2019
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    1
    Öncelikle Sanal Blok Güncellemesi Yeni Başlayan Ve Weekly Kasacak Oyuncular İçin Pek Yararlı Bir Güncelleme Olmadı. Sadece Adaya Konulan Blokların Yer Kaplamaması İçin Yapılmış Bir Güncelleme. Asıl Konu Şu;
    1- Günde 10T Kasan Birisi İle 1T Ve Daha Az Miktar Kasan Birisi Top Weekly'de Aynı Teraziye Koyulmamalı. Ne Kadar Para Kassakta Belirli Kişiler Sürekli Weeklyde Sıralarını Vermiyor. Biz Weekly'de İlk 3'e Girebilmek İçin Çaba Sarfederken Üstü Üste Weekly Girmiş Kişiler Kredi Alıp Dahada Gelişerek Sonraki Weeklyde Tekrar Level Kasıyor, Bizim Harcadığımız Paralar Heba Oluyor. Bence Büyük Haksızlık. Bir Hafta Weekly Giren Bir Sonrakine Giremese Boşa Emek Harcayan Oyuncular İçin Büyük Bir Avantaj Olur. Böylece Bir Sonraki Weeklyde Rakip Daha Az Olacağı İçin Weekly Kasan Yeni Oyuncular Oyunda Daha Da Akfit Olacaktır. Bu Haksızlığın Önüne Geçmek Sizlere Bağılı. Umarım Dikkate Alınırız...
     
    kingolle bunu beğendi.
  2. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Kardeşim sen galiba bizim şuanki mevcut spawner sayımıza direk ulaştığımızı sanıyorsun? Ben UnioCraft'ı 4-5 yıldır farklı farklı hesaplarımla oynadım ve bu sürede bende sıfırdan başladım. Üstelik bundan 1.5-2 yıl öncesinde sadece 6 demir spawnerım vardı. Ozamanlar, demir spawner 15-20 kredi arasındaydı. Bu yüzden fazla alamıyordum çünkü kredi piyasaya göre fazlaydı. Bende spawner warpı kiralayarak kasılmaya başladım ve şuan tam sayı vermek istemiyorum fakat 600+ fazla spawnerimiz var. Bence sizde böyle bahaneler üretip önümüzü kapamak yerine biraz uğraşıp kasılabilirsiniz. Birde kolay sanıyorsunuz, en çokta ona şaşırıyorum.
    Sana önerim ise 100+ spawneri olan ve fazla afk bırakamayan birini bul ve warpı kiralamaya çalış. Haftalık ona birkaç milyar vererek kira paranı öde, rahatcana kasılırsın.
    Birde yazında, hiç emek vermiyormuşuz gibi bir mesaj var sanki. Sana şöyle söyleyeyim, şuan weeklyde 16 milyonuz ve hesapladığımda 139 envanter sünger felan ediyor. Bir envanter süngeri dizmek hesapladığım kadarıyla toplam 7-8 dakika sürüyor. 139 envanter ile 7.5dakikaya çarparsak ve biraz sadeleştirme yaparsak yanlış hesaplamadıysam 17 saat civarı ediyor. Şuan weeklyde 2. yiz daha saatlerce dizmemiz gerek mesela 1. olmak istiyorsak. Buradan çıkarmanı istediğim mesaj: Kolay değil.
     
  3. Ewelynn

    Ewelynn Oyuncu

    Katılım:
    15 Ağu 2019
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    1
    Yeni başladığınız zaman böyle bir avantaj yoktu siz şuan yeni başlayan oyunculardan kat kat daha öndesiniz ve unionun oyuncu sayısı git gide düşüyor. Yeni gelecek oyuncuları da düşünürlerse daha da oyuncu kazanılır. Burda kimseye gönderme yapmıyorum. Siz zaten gelişeceğiniz kadar gelişmişsiniz bırakın da yeni başlayan oyuncularda gelişsin...(Madem 600den fazla spawnerınız var sünger dizmek zorunda değilsinizdir end portalı oyuna boşuna koymamışlar vakit harcamamak için alabilirsiniz.)
     
  4. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Biz dursak zaten diğer kişiler durmaz. Bizim yarıştığımız kişilerde zaten pek seviyemize gelen kişiler değil. Weekly kasmak için illa gelişmen gerekmiyor. Yeni oyuncular bile piyasadaki süngerleri alarak, weeklye çok rahat dahil olup, ödül kazanabilir.
     
    SenihReizz bunu beğendi.
  5. KosztilamP1

    KosztilamP1 Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2016
    Mesaj:
    83
    Alınan Beğeniler:
    476
    Böyle bir şey varsa /is topweekly takip edip genelde kaç levelde bitiyorsa ona göre malzeme ve para biriktirip weeklye girebilirsin.
     
  6. ByRemzi

    ByRemzi Oyuncu

    Katılım:
    25 May 2019
    Mesaj:
    74
    Alınan Beğeniler:
    60
    Direk Weekly Kalksa Daha İyi Olur. Adamlar Yan Çar Açıp Gine Dizerler.
     
    NexoHD bunu beğendi.
  7. SenihReizz

    SenihReizz Alright.

    Katılım:
    31 Tem 2016
    Mesaj:
    207
    Alınan Beğeniler:
    425
    Madem o kadar spawnerınız var o zaman portal alın diyorsun. Bu kafayla gidersen zaten kasılamazsın. Portal ile ada döşersen 1 milyon level için 4.5 milyar harcaman gerekiyor. Sünger ile 1 milyon ada leveli dizersen süngeri 2m'den aldığınızı hesaplarsak 625m'ye 1 mâl olacaktır. Sünger dizerseniz spawner almak için belli bir miktar para yanınıza kalır. Portala kıyasla 3.9 milyar cebinizde olacaktır. Zaten zenginiz full portal dizelim gibi düşünürseniz tabii ki düzgünce gelişemezsiniz.
     
    LaruaX ve xKipper bunu beğendi.
  8. Destrooyer_

    Destrooyer_ `YuSuF☆

    Katılım:
    14 Eyl 2018
    Mesaj:
    157
    Alınan Beğeniler:
    170
    Sanal blok sistemi sadece adada yer açılması için değil weekly için de yapıldı ve gayet mantıklı bir sistem.
     
    SenihReizz ve xKipper bunu beğendi.
  9. kingolle

    kingolle Oyuncu

    Katılım:
    16 Ağu 2018
    Mesaj:
    11
    Alınan Beğeniler:
    8
    Aktif oyuncu sayısını arttırmak için gereken şey reklam gerisi boş
     
    nuribyt, XavTR ve oyunimparatoru bunu beğendi.
  10. iDonsuzEmirTR

    iDonsuzEmirTR Oyuncu

    Katılım:
    15 Haz 2019
    Mesaj:
    20
    Alınan Beğeniler:
    17
    Level blocklarının gelmesi zaten bir saçmalıktı ve üstüne bu topweekly muhabbeti çıktı. Herkes emek var diyip duruyor emek dediğiniz şey afk kalıp ada ortaklarınızı köle gibi kullanmak. Eski oyuncular ve yeni oyuncular arasındaki tek fark maddi durum. Yeni gelen bir oyuncu sunucuya 200 kredi kadar bir mevla yatırsa 500+ spawneri olan bir eski oyuncudan daha iyi bir kar elde edebilir.
     
    Destrooyer_ bunu beğendi.
  11. KosztilamP1

    KosztilamP1 Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2016
    Mesaj:
    83
    Alınan Beğeniler:
    476
    Öyle düşünürsen hiçbir şey emek değil. Mesela eskiden demir al sat yapardın milletin demirden alıyorsun ama oda emek değil o zaman. Lütfen şu emek emek demekten vazgeçin. Emek uzun, yorucu ve özenli çalışma. demektir. Eskiler nasıl elmas blok biriktiriyordu çarları afk bırakıp veya bot bırakıyorlardı, satıyordu veya halka açıp al sat yaparak para kazanıyordu ve alıyordu. Şuan da böyle sadece daha pahalı ve gelir arttı. Yani şuan bunlar emek değil diyorsan hiçbir şey emek değildir.Neden önceden bu emekten konuşan yoktu. Aktif olmayıp anında gelişemezsiniz. Yani emek uzun yorucu ve özenli çalışmadır.Bu kadar geliştiysek aktif olup emek sarf etmemizdir. (imkanlar arttı satış sandığı vs. ama eski gibi kalamaz,yenilik gelmese sıkıcı olur.)
     
    Protmeus ve Castiel_Angel bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş