1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

SKY2 GERİ GELSİN!

'UnioCraft Diğer' forumunda Wooziie tarafından 23 Eki 2019 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
?

Var mı burada kemik oyuncu?

  1. A) Eveeet! SKY2 geri gelsin!

    4 oy
    50.0%
  2. B) A şıkkı.

    4 oy
    50.0%
  1. Wooziie

    Wooziie What's your deepest desire?

    Katılım:
    21 Ağu 2019
    Mesaj:
    35
    Alınan Beğeniler:
    14
    Öhöm öhöm. Sevgili Yiğit,
    Öncelikle online sayısı 10'un altında gezen sunucuları kapattınız, anladım. Çoğu kişi SKY1'e toplandı. Ama açık açık söyleyeyim sunucunun eski hali çok çok daha iyiydi. O SKY2'de demir alıp satıp 1M para kasacağız diye bir yerlerimizi terletirdik. O zevki şuan hiç bir sunucunuz vermiyor. Açıkçası bu benim fikrim ve benimle aynı fikirde olanlarda bilin ki sunucunun kemik oyuncularıdır. Şimdi bir sunucunun online sayısı 10'dan az olsa bile o sunucuda oynayan oyuncular halen var ise bilin ki o oyuncular sunucuda 1 kişi bili kalsa oynamaya devam edecek oyunculardır. Kaybetmeyin o oyuncuları yoksa Unio diye bir şey kalmaz. Ben SKY2 geri açılsın diyorum ve SKY2 zamanlarından beri oynayan oyuncular bir oraya toplansın. Eski oyuncuları bi' görelim. Şuan sunucu batmış durumda ve bunu değiştirmek sizlerin ellerinde. SKY2 açılırsa eğer sunucunun online sayısı da eminim artar. Herkes merak içinde oraya gider ve ne bileyim hiç bir sunucuda olmayan emek skyblock'u UnioCraft'ta tadarlar. Emin olun UnioCraft'ın Emek Skyblock'u hiç bir şeye değişilmez. Çok farklı ortamı, çok farklı bir zevki vardı SKY2'nin. Kesinlikle geri getirilmeli ve hiç bir şekilde kapatılmamalı. Orada oynayan oyuncular 10'dan az olsa bile o oyuncular sunucuya para da atar, hiç bir şeyi takmadan oynamaya devam ederler. Ben açıkçası UnioCraft kapatılasıya kadar oynamaya devam ederim. UnioCraft'ı UnioCraft yapan SKY2 oldu ve o olacak. SKY1 falan yalan iyice OP'laştı sunucu. Önceden "mk" kelimesini kullanmaya korkardık ya. Mute yiyeceğiz diye. o SKY2'de SkyLord rütbesini alıp MODERATOR renginde olacağız diye neler vermezdik. Eski ortam yok artık. Farklı şeyler yapmak lazım. Factions, SKY1 yalan cidden. SKY2 açın ve emek sevenler oraya gitsinler. SKY1'in kemik oyuncuları yine oynamaya devam eder zaten. SKY2 sayesinde paraya da para demezsiniz :D. UnioCraft denildi mi aklıma Emek Skyblock gelirdi. İnşallah da böyle kalmaya devam eder... #SKY2GERİGELSİN!

     
    iDonsuzEmirTR bunu beğendi.
  2. iDonsuzEmirTR

    iDonsuzEmirTR Oyuncu

    Katılım:
    15 Haz 2019
    Mesaj:
    20
    Alınan Beğeniler:
    17
    Dediğin şey mantıklı fakat açılacağını sanmam. Skyblock sunucuları arasında sky2 en zor olanıydı ve halada öyle. Sky1 de kolay kasılmak varken kimsenin sky2 de oynayacağını sanmam.
     
    Wooziie bunu beğendi.
  3. Wooziie

    Wooziie What's your deepest desire?

    Katılım:
    21 Ağu 2019
    Mesaj:
    35
    Alınan Beğeniler:
    14
    Aynen kanka ama sunucunun eski oyuncularının fikirlerini daha çok ön planda tutsatalar sunucu batsa bile o oyuncular oynamaya devam eder. Zor sevenler için açılması lazım ki bence 1 server'de hem zor hem op skyblock olması avantaj daha çok oyuncu demek. Emek skyblock sayesinde gelişmek zor olduğu için oyuna para yükelemeler de artacaktır. Gel de anlat ama :D
     
    iDonsuzEmirTR bunu beğendi.
  4. KingsNW

    KingsNW Oyuncu

    Katılım:
    1 Ara 2019
    Mesaj:
    6
    Alınan Beğeniler:
    5
    #SKY2GERİGELSİN!
     
    Wooziie bunu beğendi.
  5. DiSa_

    DiSa_ Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2017
    Mesaj:
    30
    Alınan Beğeniler:
    95
    Öncelikle geri gelecek bir sunucu olsaydı o KitPvp olurdu. O kadar itiraza rağmen geri dönmedi, dönecek olsaydı o dönerdi emin olabilirsiniz.
     
  6. BestBL3AD

    BestBL3AD Öyle değil işte kardeş.

    Katılım:
    17 Oca 2019
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    107
    Hadi onu geçtim Factions açılsın ondan sonra skyblock2, kitpvp falan filan
     
  7. iByKoyucu

    iByKoyucu Ah shit, were go again

    Katılım:
    31 Ara 2017
    Mesaj:
    158
    Alınan Beğeniler:
    16
    Factions açılmadan ne sky2 gelir ne de kitpvp
    Her sunucun bir kemik tayfası var ama bu sunucuyu oluşturan kemik tayfanın bir çoğu fc oyuncusu onları yüz üssü bırakmak olmaz.
    Bence gelmesin daha iyi
     

Bu Sayfayı Paylaş