1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel Para Sorunu - Kredi Fiyatları - Market Fiyatları - Tarım Ürünleri Fiyatları

'Skyblock' forumunda ihsannos tarafından 25 Ağu 2019 tarihinde açılan konu

?

Fiyatlar arttırılmalı mı ?

  1. Evet

    69.2%
  2. Hayır

    30.8%
  1. ihsannos

    ihsannos -SlayeR-

    Katılım:
    23 May 2016
    Mesaj:
    151
    Alınan Beğeniler:
    30
    Serverde tarım ürünleri fiyatı arttırılmalı böylece insanlar afk kalarak değilde birazdaha uğraşarak para kazanabilirler, bana kalırsa tarım ürünleri fiyatları %100 artmalı, zaten oyunda 100spsi olan 1 saatte parayı kaldırıyor kolayca tekrar sp alabiliyor ama spsi olmayan alamıyor.

    Öneri spawner kadar olmasada tarımada önem verilmeli insanlar kat kat kaktüs çıkabilir buğrday ekebilir full arsaya bunlardanda para kazanılmalı diye düşünüyorum.

    Umarım Değerlendirilir <3
     
    SerdarTR33 bunu beğendi.
  2. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Katılmıyorum kaktüs zaten güzel para getiriyor,diğer tarım ürünleriyle de uğraşmasın insanlar bir zahmet.Sunucunun belirli para kasma alanları var,bir fikirle bunlar değişemez.Sadece 15TL yatırarak alan kazması alan ve her gün aşırı derecede maden kazarak büyük farmlar kuran kişiler tanıyorum.Eğer hızlı gelişmek istiyorsanız alan kazması alabilirsiniz.Eğer hiç para yatırmak istemiyorum diyorsanız 15 krediyi oy kasalarından çıkan golemleri satarak ve aktif olarak kaktüs farmları vs. yaparak 2-3 haftada kasabilirsiniz.
     
  3. ByRemzi

    ByRemzi Oyuncu

    Katılım:
    25 May 2019
    Mesaj:
    74
    Alınan Beğeniler:
    60
    Bence Fiyatlar İyi.
     
  4. Slayin

    Slayin Emekli
    Emekli

    Katılım:
    20 Ağu 2017
    Mesaj:
    110
    Alınan Beğeniler:
    518
    Oyuncular artık eskisi gibi emek vererek gelişmek değil yattığı yerden ( Yanlış anlaşılmak istemem fazla emek vermek istemen anlamında dedim ) para kazanmayı amaçlıyor. O yüzden fiyatlara zam gelse bile oyuncular en fazla 1 ay ilgi gösterecektir sonra tekrardan botlara ve afk kalmalara geri dönecektir. o yüzden yönetim ekibini uğraştırmaya gerek yok bence.
     
  5. BirGaripAdam

    BirGaripAdam Oyuncu

    Katılım:
    31 May 2019
    Mesaj:
    24
    Alınan Beğeniler:
    12
    Emek İstiyoruz
     

Bu Sayfayı Paylaş