1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Skyblock #EskiHal

'Konu Dışı' forumunda NexoHD tarafından 14 Eyl 2019 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. KosztilamP1

    KosztilamP1 Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2016
    Mesaj:
    83
    Alınan Beğeniler:
    476
    Eski hal olsa kaç yıl oynayacaktınız. Bana söyler misin ? Demir alıp satmak çok eğlenceli mi ?@UnioDex güncelleme getirek yeni eşyalar getirerek daha çok eğlenmemizi çalıştı. Her zaman geriye dönemessin önüne bakıcaksın.
     
  2. ByRemzi

    ByRemzi Oyuncu

    Katılım:
    25 May 2019
    Mesaj:
    74
    Alınan Beğeniler:
    60
    Bizimde Factide Hakkımız Çoktu Ama Yapacak Birşey Yok.
     
    LaruaX, AoZame ve AzgedaS bunu beğendi.
  3. KosztilamP1

    KosztilamP1 Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2016
    Mesaj:
    83
    Alınan Beğeniler:
    476
    Emek vermeyip aktif olmayıp spawner biriktirmeyen herkes eski hal diyecektir. EMEK YOKSA GELİŞEMESSİNİZ.
     
    gsf4, yellowred123 ve BlueMagicTR bunu beğendi.
  4. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Remzi inan skyda 5 10 online çekse, Dex yüksek ihtimal emeklerimizi hiçe sayıp fac gibi sıfırlar. Tabi 5 10 kişi çekse sunucu ben oynamam şahsen.
     
  5. emirem290

    emirem290 Oyuncu

    Katılım:
    26 Şub 2019
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    3
    Factions eski haline gelsin SKYblock ta #EskiHal
     
    LaruaX ve AoZame bunu beğendi.
  6. Slayin

    Slayin Emekli
    Emekli

    Katılım:
    20 Ağu 2017
    Mesaj:
    110
    Alınan Beğeniler:
    518
    Beni eski oyuncular bilir ( HalkBANK ) ve zamanında bu sunucuya çok emek verdim ve bende her oyuncu gibi sunucunun gelişmesini istedim ama bazen insanların istediği olmayabiliyor yiğit abi bizim eğlenmemizi istedi ama getirdiği güncellemeler sunucuyu op SkyBlock haline getirdi.


    SkyBlock yanlış hatırlamıyorsam 2014-2015 tarihleri arasında kuruldu ve bizim dediğimiz #EskiHal sayesinde en yüksek devirlerini yaşadı ve uzun süre yaşadı ( 2.5 - 3 ) yıl ama şimdiye bakarsak yeni SkyBlock sunucusunda en fazla 150 kişi oluyor ve Maalesef %85'i bot :(

    Emek göreceli bir kavramdır herkese göre değişebilir ama bana göre kasalardan spawner kasmak , sandıklar aracılığı ile para kazanmak emek değil şuan tek gördüğüm emek ada leveli kasmak o kadar...

    Bana göre asıl emek 1t biriktirmek için aylarca Demir al sat yapmaktır , 100k için aylarca uğraşmaktır. ama maalesef bu yeni getirilen güncellemeler ile bu emekler hiçe sayıldı ve 1 haftalık oyuncular 3-4 yıl veren oyunculara fark attılar.

    İlla sunucunun sıfırlanmasını istemiyoruz. #EskiHal olan bir SkyBlock sunucusu açsanız bize yine yeter.

    @HazretiDraven @UnioDex @ArdaGnsrn @MountBANK bence sizde bu konu hakkında görüşlerinizi bizimle paylasmalisiniz.
     
    XavTR, MountBANK, LaruaX ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  7. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    @Slayin aynen öyle sunucu sıfırlanmasın o zaman ve çok spawneri olan xKipper KosztilamP1 lerin takımı , Wfb lerin takımı , ZeusAndHera ların takımı olarak 3 takım birbirleriyle kapışsın diye koskocaman sunucu açık kalsın.Geri kalan oyuncular isteğini belirtiyor.Oyuncu kitlesinin %85 ' i sıfırlanmasını istiyorsa , geri kalan %15 kusura bakmasın.
    Herkes düzgünce yorum yapsın,terbiye bozmadan.Biz UnioDex veya modlara vs. karşı bir şey demiyoruz.İsteklerimizi söylüyoruz,şu andan itibaren tüm herkes tüm itemlerini kredi karşılığı satıyor.Oynamak isteyenler elimizdeki eşyaları satın alsınlar.Kaç saattir bu kadar ucuz fiyatlardan satış yapamıyoruz.Dediğiniz gibi sunucu problemsizse buyrun gelin alın bu eşyaları kardeşim ?

    Neyse uzatmaya gerek yok herkesin 2 gözü var şu anda sunucuya girerseniz herkesin eşyalarını satmaya çalıştığını görürsünüz.Sunucu sıfırlanmasa bile ticareti bitmiş bir sunucu olacak.
     
    LaruaX, AzgedaS ve AoZame bunu beğendi.
  8. GamerOfficial

    Katılım:
    23 Haz 2015
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    82
    Yine boş bir foruma daha tanık olmuş bulunuyorum. Güncelleme getirilse niye getirildi, getirilmese neden güncelleme yok diyecek insanlarsınız. Ben bu sistemler yokken de burada vardım. O demir al-sat yap dediğiniz olayı yapa yapa 70 Demir SP kasmıştım. Yani illa boş yapmaya gerek yok. 1 yıldır emek vererek kasılıyorum, siz de yapabilirsiniz. Emek Skyblock varken niye girip oynamadınız ayrıca onu da merak ediyorum bak? Bir sorsanıza insanlara Skyblock2 neden kapandı acaba? Online çekmediği için olabilir mi? :) Onu da geçtim Asit Adası da vardı orası full emekti siz orayı bile oynamadınız değil mi? Ben orada 1,5 yılımı harcadım 50.000 Adet kabak sistemi yapmıştım. Kusura bakmayında birader siz emek falan oynayacak tipler değilsiniz. Kaldı ki her yıl insanlar tembelliğe , kolaylığa daha da ihtiyaç duyuyor. Yeniliğe ya uyum sağlarsınız, ya da yok olursunuz.
     
    xKipper bunu beğendi.
  9. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Tamam kardeş niye kastın ki bu kadar :) Bende dahil herkes oyunu bırakıyor işte takılın kendi halinizde 3 ada :) Bizi çok iyi tanımladın , boş yapıyoruz bırakamayız değil mi ? Al golemlerimi kırıcılarımı bırakıyorum bende dahil is top listesindeki çoğu kişi bırakıyor ? Ucuza sattığım şeyleri niye almıyorsunuz ? Sunucu bu hale geldikten sonra daha düzelemez bunun farkındasınız çünkü.Hadi bana karşı çık ben ve arkadaşlarımın tüm golemlerini dün satılan fiyatın çok çok altına satın al ? Dün 2.5 krediden golem aramıyo muydunuz ?

    Neyse uzatmaya gerek yok , biz emek oynamak istiyoruz ve sunucuyu bırakıyoruz.Her şeyimizi krediye çevirmeye çalışıyoruz.Eğer sunucu düzelirse geliriz , yoksa hesabımız dursun kenarda.

    Bu arada , bu sunucuda online çekemiyor.Sunucu full bot hesap.Aktif kişiler ise oyunu bırakıyor gördüğün üzere.Bırakmayan kişilerin ismini bir kenara yaz,onlarla oyun zevkine devam et :)
     
    LaruaX bunu beğendi.
  10. ewcry

    ewcry Would you be my baby tonight?

    Katılım:
    15 Tem 2018
    Mesaj:
    12
    Alınan Beğeniler:
    14
    534.png sen dahil herkes okul başladığı için bırakıyor. Yaz tatilinde herkes ne güzel oynuyordu askdpojdsf
     
  11. GamerOfficial

    Katılım:
    23 Haz 2015
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    82
    Sunucuda siz olmasanız da bir şey değişmez, o olmasa da bir şey değişmez, ben olmasam da bir şey değişmez. Paramı düzenli olarak planladiğim şeylere harcadığım için almadım, olsaydı sana yardımcı olup alırdım. Ve ben golem falan aramıyorum sadece SP sayılarını tamlayacağımda ve ticaret yapacağım zaman alıyorum. Onun dışında zaten bana vip hesaplarımdan yeteri kadar SP geliyor. Ben de sana diyorum ki Skyblock2, Asit Adası varken neden oynamadınız o zaman? Onlar da emekti? Sunucunun illa ki bu yerlere geleceğini biliyorduk. Bunu görmek çokta zor değil. Ama sırf siz emek istiyorsunuz diye ben benim emeklerimi veya başkasının emeklerini yok saymanızı onaylamam. Size bulacağınız yeni sunucunuzda , ve satışlarınızda başarılar dilerim. Umarım böylesi hepiniz için daha iyi olur.
    Ha buna bir edit yapayım ben en iyisi. Ben zevk aldığım için oynamıyorum, ortaklarım var. Onlarla konuşup, sohbet etmek için oynuyorum. Oyunda da artık eskisi gibi aktif değiliz. Hepimizin belirli yapacağı şeyler var. Maalesef oyunda sadece oyun konuşmak için ortak olan insanlardan değiliz.
     
    ZeusAndHera bunu beğendi.
  12. ByRemzi

    ByRemzi Oyuncu

    Katılım:
    25 May 2019
    Mesaj:
    74
    Alınan Beğeniler:
    60
    Demir Al Sat Olayını Bota Bırakarak Yapıodun Otomatik Yani Pek Bir Emek Harcadığını Sanmıyorum.
     
    LaruaX ve NexoHD bunu beğendi.
  13. GamerOfficial

    Katılım:
    23 Haz 2015
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    82
    Sen benimle aynı bedende mi yaşıyorsun? @ewcry'a sor bakalım 1,5-2 ay boyunca nasıl demir satmışız kendisiyle beraber. O da söyleyebilir.
     
  14. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Okulum 2 sene önce bitti.Çoğu kişinin okulu başladığı için bıraktığı doğru , fakat bizim değil.Oyunda gerçekten aktif olan kişiler oyunu bırakıyor.Oyunda aktif olmayan kişiler gelip yorum yapıyor.Zaten sorun bu kardeşim,sorun bu.Sen oyuna girmediğin halde,vote kasalarından elde ettiğin golemlerle kastığın parayla daha fazla güçleniyorsun.Fakat yeni başlayan birisi vote kasası açamaz,oranları bitik durumda.

    Neyse,sırf arkadaşım bu düşünceyi savunuyor bende onu savunayım diye oyuna girmeyen adamlar yorum yapmaya devam etsin.Herkes şu an yaşanan şeyin farkında.Oyunu gerçekten oynayan kitlenin bıraktığının farkında.Burada ne yorum yaptığınız önemli değil.Piyasa çöktüğü an sunucu çökmüş demektir.Bu sunucu bugün sıfırlanmasa 1 aya , 1 aya olmasa 3-4 aya sıfırlanacak.Krediler değersizleşti.Piyasa çok saçma bir hal aldı.
     
    LaruaX bunu beğendi.
  15. tolgababaxqx

    tolgababaxqx Oyuncu

    Katılım:
    9 Tem 2019
    Mesaj:
    0
    Alınan Beğeniler:
    10
    Gamerofficial ben oynuyordum Senden daha cok oynadım neyin ne olduğunu biliyorum sen rahat ol
     
    LaruaX bunu beğendi.
  16. GamerOfficial

    Katılım:
    23 Haz 2015
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    82
    Benden daha çok oynamış olabilirsin? Ben sana oynamadın mı dedim? Madem bu kadar eskisiniz neden gidip Sky2, Asit Adası oynamadınız onu da bir açıklasana bu kadar emek seviyorsanız?
     
  17. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Dostum,tamam uzatmaya gerek yok :) Sen ve takımın , Yuşa ve takımı , Wfb ve takımı oynamaya devam edin :) Yeni oyuncular zaten bu uçurumu gördüğü an sunucuyu bırakıyorlar.Kendi aranızda takılın ve emekleriniz silinmesin.Biz yeni bir sunucu açılsın istiyoruz.Sunucu istediğiniz gibi kalsın.Kendi aranızda buyrun kapışın.
     
    LaruaX bunu beğendi.
  18. tolgababaxqx

    tolgababaxqx Oyuncu

    Katılım:
    9 Tem 2019
    Mesaj:
    0
    Alınan Beğeniler:
    10
    Oynayacak bir kitle olmayınca skygodluğun cok anlamı var Nexo haklı takılın siz gelen bakan anlar zaten oyuna devam edip etmeyeceğini
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 14 Eyl 2019 ---
    Adamlar Skyblocktan kastığı krediyi faction için harcayacak burda nerde adalet ? 2sininde aynı anda sıfırlanmasını istiyoruz.
     
    LaruaX bunu beğendi.
  19. GamerOfficial

    Katılım:
    23 Haz 2015
    Mesaj:
    68
    Alınan Beğeniler:
    82
    Başta dediğim gibi, bu sunucu ne siz, ne ben, ne başkaları olmasa da bir şey olmaz. Ben geçen sene 30-40 online'lı iken de oynuyordum şu an 10-12 online varken de oynuyorum. Değişen pek bir şey yok. Oynamak isteyen oynuyor. Neyse, size bulacağınız emek sunucusunda tekrardan başarılar. ^^
     
  20. KosztilamP1

    KosztilamP1 Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2016
    Mesaj:
    83
    Alınan Beğeniler:
    476
    Güncellemeler zaten server online düşündüğünde getirildi . Yani güncelleme geldi diye değil sıkıldığı için bıraktı herkes. Sünger kırıcı portal geleli kaç ay olduki :).
     
    gsf4 ve BlueMagicTR bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş