1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel Bakmadan geçmeyin

'Öneri ve Fikirler' forumunda xKipper tarafından 24 Haz 2019 tarihinde açılan konu

?

Sizce haklı mıyım?

  1. Evet

    4 oy
    44.4%
  2. Hayır

    5 oy
    55.6%
  1. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    SKYBLOCK
    Arkadaşlar, skyblock sunucunda artık yapılacak pek birşey yok. Fakat benim birkaç önerim dikkate alınırsa yapılacak şeyler artabilir. Önerilerim:
    1. İlk olarak, yeni bir warp gelebilir bu warpta ejderha, wither yada herhangi canı fazla olan bir canavar, bu canavarı kesince kafası düşebilir ve canavarı en çok kesen kişileri sıralayan bir liste getilirip, ay sonunda ençok o canavarı kesen kişiye herhangi bir ödül verilebilir.
    2. Düzenli olarak build eventi gibi şeyler yapılabilir mesela: 1 hafta süre verilip en iyi build adası yapılması istencek ve 1 hafta sonunda adalar moderatörler ve kurucu tarafından gezilip ençok oy alan ada kazanıcak.
    3. Arkadaşlar bence skyblock sunucusu yeni oyunculara kapalı bu yüzden satış sandığı gibi oto satan şeyler kaldırılıp tekrardan demir satılması için warplar açılmalı ve oto satan bot yasaklanmalı bence bu aktifliği arttıracak ve yeni oyuncular sunucuyu daha çok sevicek.
    4. Bu önerimde coop sistemini biraz geliştirdim, mesela birisini adamıza coopladığımızda ona sadece blok koyma yetkisi verebilsek, blok koymak dışında hiç birşey yapamasa blok kırmak gibi.
    GENEL
    1. Oyun içi kredi komutu kaldırılmalı ve tüm krediler siteden alınmalı oyun içi kredi satışı olmamalı bu sayede oyun parası değerlenip siteye yatırım daha fazla olabilir.
    2. Lobiye puan sistemi getirilebilir (örnek: 30 level 10 kredi).
     
    SenihReizz ve WFB bunu beğendi.
  2. WFB

    WFB WFB

    Katılım:
    24 Nis 2019
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    29

    benim düşüncem yeni oyuncuları çekmek için eski oyuncuları kaybetmeyi göze al maddeleri gibi spawnerlar cok fazla demir warplarını doldurabilicek oyuncu yok coop sistemi güzel olur ama yapılabilirligi tartısılır oyun içi kredi komutu kaldırılırsa yeni oyuncuları uzaklastırır pay2win e dogru kayar build event ve warp etkinligi tasarlanıp değiştirilebilir, düzenlenebilir bunlar benim fikirlerim

    asıl mesele yeni oyunculara bir rehber hazırlanmalı önemli nokta o yeni oyuncular bi haber içeriğinden serverın dün gece site üzerinden tamir asası aldı oyun içerisinde hiç bir değeri olmayan birşey bu üzücü marketin düzenlenmesi gerekiyor oyun piyasasına göre fikrimce

    lütfen hakaret içeren bir şekilde fikirlerime saldırmayın insan gibi tartışın karşıysanız ^^
    unknown.png
     
    Zarrhes, xKipper ve SenihReizz bunu beğendi.
  3. ByTreqh

    ByTreqh Oyuncu

    Katılım:
    10 May 2019
    Mesaj:
    71
    Alınan Beğeniler:
    51
    Bazı maddelerde aklıma şöyle soru oluşturdu. Eski oyuncuları kaybetmek? Madem güzel bir forum yazdın üstüne bende bir madde ekleyeyim.

    Her hafta tüm oyuncuları denetleyip loglardan bakılarak dolandırıcılar, yani oyun dışı ticaret yapanların ispat edilebilme şansı var ve bu emek gerektiren bir seçim olsa da gereken bir yöntem. Çoğu kişi oyun dışı ticaret yapılmadığını sansa da alttan alttan yürüten bir çok insan var. Bunların önüne geçmeye ne kadar çalışsak da her zaman '' Discord ''dan ulaşılabiliyorlar.
     
    xKipper bunu beğendi.
  4. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Şuan zaten eski oyuncular kaybediliyor. Sistemin değişmesi lazım. Rehber konusu mantıklı olabilir ama her oyuncuda kaktüs farmı yapmak istemez. Pek getirisi yok, demir warpları olmalı bence.
     
  5. VortrexLP

    VortrexLP Oyuncu

    Katılım:
    15 Şub 2018
    Mesaj:
    37
    Alınan Beğeniler:
    29
    1. fikrin gerçekten olması gereken bir şey, sunucu içi warp fazlalığı artıp oyuncuların dikkatini çeken küçük şeyler getirilip oyuncuların saygısı ve sevgisi kazanılabilir böylece aktiflik de artar ve insanların tek derdi GolemSP biriktirmek olmaz.

    2. fikrin sanırsam bir ara yapılıyordu ve gayet güzel bir etkinlikti. Bence Factions ardından yeniden devam edilebilir.

    3. fikrine ise şöyle bir yaklaşımda bulunacağım: Evet şuanda yeni oyuncuları etkilemek için hiçbir çalışma yok fakat oyunu zorlaştırmak adına fiyatlar artıp durursa ne oyun içi ticaretin ne de site içi alışverişin kalacağını düşünüyorum.Oyunu kolaylaştıran şeyleri kaldırmak yerine sınırlandırma konulabilir.


    4. fikrin ise biraz gereksiz. Çünkü adaya bir nevi ortak coop almış oluyorsun. Zaten coop yerine trust diye bir sistem var. Ayrıca blok koyulduktan sonra elbet kırılmasını gerektirecek bir olay yaşanır diye düşünüyorum :)
     
    xKipper bunu beğendi.
  6. ByTreqh

    ByTreqh Oyuncu

    Katılım:
    10 May 2019
    Mesaj:
    71
    Alınan Beğeniler:
    51
    Ben bazı maddelerde diye belirttim şu şu madde diye değil :( keşke anlayarak okusaydın.
     
  7. WFB

    WFB WFB

    Katılım:
    24 Nis 2019
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    29
    demir warpını kendimiz oluşturabiliriz ben düşünüyorum bi miktar golemi ayırıp warp açmayı
     
  8. MelihGurkanG

    MelihGurkanG Oyuncu

    Katılım:
    17 Şub 2017
    Mesaj:
    25
    Alınan Beğeniler:
    8
    WFB'nin dediği gibi oyuncular olarak golemlerimizden bir kısmını ayırıp yeni oyuncular için warp haline getirebiliriz. Çünkü yeni gelenler veyahut eskiden bırakmış şimdi tekrar başlayan oyuncular direkt olarak demir warpı soruyorlar.
     

Bu Sayfayı Paylaş