1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel Verilen Cezalar HK.

'Kapanan Konular' forumunda WFB tarafından 19 Haz 2019 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. WFB

    WFB WFB

    Katılım:
    24 Nis 2019
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    29
    Fikrimce verilen bazı cezaların yeterli olduğunu fakat bazı cezalarında yetersiz olduğunu düşünüyorum.

    Örneğin küfür etmiş bir oyuncu mute yedikten sonra yan hesabıyla gelip, küfür edip içini döküp onunla da mute yedikten sonra başka bir hesabıyla gelip chat kullanmaya devam ediyor.

    Kimisi artık bu duruma alışmış yadırgamıyor ve yaptıkları kural ihlalini "Aman bir şey olmaz, yan hesaptan devam ederim" tarzında fikriyle kuralları ihlal etmeye devam ediyor. Ban sisteminde İP ban mevcut mutede var mı bilmiyorum fakat verilen bütün cezaların İP olarak atılması taraftarıyım böylece biraz daha caydırıcı olacağını düşünüyorum.

    Bunun yanında ek olarak; bir sistem geliştirilip (Robot Benzeri) yan hesaplarıyla girdiği zaman İP'ye kayıtlı değilse bile girince otomatik olarak kural ihlali gerçekleştirdiği hesabın ceza süresinin o hesaba işlenmesi ve kaldığı yerden devam etmesi bu cezaları daha caydırıcı olacağını düşünüyorum.

    "Bu benim şahsi (BENCE) fikrimdir." Bana katılmayacak arkadaşlar genelde kural ihlalleri yapan olacağını düşünüyorum, bu bir genelleme herkes için söylemiyorum. İyi forumlar.
     
  2. MuratBey_124

    MuratBey_124 Oyuncu

    Katılım:
    17 Ağu 2017
    Mesaj:
    272
    Alınan Beğeniler:
    78
    Mac-Mute sistemi(Tam olarak bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla böyle bir sistem mevcut) getirilse daha iyi olabilir. İP adresi çok kolay değiştirilebilir ve çoğu kişinin bildiği bir sistem ama Mac adresi kolay denilebilir ama çoğu kişinin bilmediği bir sistem.
     
    OnlyNaughty ve ArdaGnsrn bunu beğendi.
  3. VortrexLP

    VortrexLP Oyuncu

    Katılım:
    15 Şub 2018
    Mesaj:
    37
    Alınan Beğeniler:
    29
    Açıkçası tam çözüm olacağını düşünmüyorum. Bu derecede kini olan biri Discord, ChatCraft, VPN gibi uygulamalarla rahatsız etmeye devam edecektir. Zihniyet değişmediği sürece bu tür çocukluklara çare bulunamayacaktır diye düşünüyorum. İyi oyunlar.
     
    OnlyNaughty ve ArdaGnsrn bunu beğendi.
  4. WFB

    WFB WFB

    Katılım:
    24 Nis 2019
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    29
    şimdi bende çok bir bilgim yok bu konuda fakat açılmayan ceza kaçılmayan ceza neredeyse yok detay vermek istemiyorum bakalım birşeyler gelir inş

    bu doğru ama yinede bir başlangıç o tür yerlerden de engelleyebiliyorsun bir yerden baslamak lazım
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 20 Haz 2019 ---
    @UnioDex
     
    OnlyNaughty, VortrexLP ve ArdaGnsrn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş