1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel UnioCraft Neden Oyuncu Kaybetti ?

'Kapanan Konular' forumunda OnurTncblk tarafından 10 Haz 2019 tarihinde açılan konu

?

Konuyu Faydalı Buldun mu ?

Bu anket 15 Tem 2019 tarihinde kapatılmış.
  1. Evet, gayet başarılı

    3 oy
    42.9%
  2. Hayır, baya gereksiz konu

    4 oy
    57.1%
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. OnurTncblk

    OnurTncblk Oyuncu

    Katılım:
    9 Şub 2019
    Mesaj:
    22
    Alınan Beğeniler:
    16
    Hepinize Merhaba,

    Bugün sizinle UnioCraft eski aktifliğini neden kaybettiği hakkında "oyuncu" olarak tecrübelerimi söylemek istedim. Bu konuda biraz tartışmamız ve sunucudaki aktifliği artırmak istiyorum. Sizde biliyorsunuz ki ne kadar fazla oyuncu o kadar fazla eğlence demektir.

    1- Hileler
    Factions ve Survival Games sunucuları aktifliğini hileler yüzünden kaybettiğini düşünüyorum. Eskiden UnioCraft Türkiye'deki en iyi Survival Games sunucularından biriydi. (Hilelerin fazla olmasının bir sebebide HackPvP minigamesinin bulunmasıydı.)

    2- Enflasyon
    Site marketindeki ürünlerin sunucu içinde 3-4 kat daha düşük fiyatlarla oyun içinde satılması Skyblock ve Factions sunucularını UltraOP dediğimiz oyun türüne çevirmesi eğlence hazzını azalttı.

    3- Minigames Azlığı
    Sunucunun daha çok kasılmaya yönelik oyunlar bulunması oyuncuların sıktığını düşünüyorum. The Bridge
    UHC Meetup - ArenaPvP - FarmHunt - Murder Mystery - Egg Wars - Bed Wars - Herobrine Chamber gibi oyunlar eklenebilirdi.

    4- Lobi
    Lobi bana aşırı derecede büyük geliyor ve NPC'lerin yanına varana kadar canım çıkıyor. Oraya gidene kadar pusuladan girdiğimiz için Lobide fazla vakit geçirmiyor ve lobideki eklentileri az ya da hiç kullanmıyoruz. Lobide kasa açan kıyafeti olan eğlence aletlerini kullanan oyuncular görmek isterim.

    SON

    Daha başka şeyler veya benim yanlış düşündüğüm şeyleri aşağıda belirtmeyi sakın unutmayın. Şuraya yetkilileride taglıyorum. Bence herkes bu konuyu biraz düşünmeli :)

    @UnioDex @MountBANK @Slayin @HazretiDraven @Leejey @YarbayBurak @ArdaGnsrn
     
    AdanaliBerkee ve Halwyn bunu beğendi.
  2. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Hileler konusunda sana katılıyorum. Şimdi enflasyona gelince 3 4 kat değil, demir spawnerin 10 kat daha düşük fiyata satıldığını görebiliriz. Ama bu onlineyi düşürmez, aktifliği düşürür oda şöyle olur; herkes demir spawner alır bir süreden sonra afk kalarak para kasabilecek seviyeye gelince aktifliği azaltır gibisinden. Minigames konusuna gelirsek, minigames gelse dahi herhangi gibi bir faydası olmaz çünkü Türk serverlerinde yeterince minigames serveri var ve bilindik serverler olduğundan dolayı yenileri pek işe yaramaz ve UnioCraft'a online kaybettirir daha önce olduğu gibi skywars açılana dek pek sunucuyla ilgilenilmedi ve sunucu onlarca kişiyi kaybetti.
    Lobi konusunda hak veriyorum.
     
    OnurTncblk bunu beğendi.
  3. OnurTncblk

    OnurTncblk Oyuncu

    Katılım:
    9 Şub 2019
    Mesaj:
    22
    Alınan Beğeniler:
    16

    Şuan çoğu oyun kaldırıldı biliyorsun. Hiç minigames yapmazlarsa Factions be Skyblock sunucuyu ileriye taşıyacağını sanmıyorum ama çok yüksek abonesi olmayan 5k - 10k - 20k arası youtuberlar sunucuya geldiğinde minigames oynayacaktır ve ondan gelen cevrede minigames oynuyacağı için aktiflik olabilir. Bide sunucuda iyi bir stats sistemi eklenirse oyuncular rekabet içinde olacak ve daha çok eğlenecektir.
     
  4. _Vexoy

    _Vexoy Oyuncu

    Katılım:
    8 Eki 2017
    Mesaj:
    439
    Alınan Beğeniler:
    392
    Dediklerine katılıyorum. Umarım yeni minigames görebiliriz yakın zamanda :)
     
    OnurTncblk bunu beğendi.
  5. AdanaliBerkee

    AdanaliBerkee Oyuncu

    Katılım:
    24 Kas 2018
    Mesaj:
    12
    Alınan Beğeniler:
    8
    Sana Katılıyorum Son Zamanlarda Factionsda Çok Fazla Hack Var Adam Ws ye Çağrıyor Hack İle Öldürünce Noob Diyor Veya Hileyi Kullanmayı Beceremeyen Biri Ölünce Küfür Ediyor Veya Hack Diyor Bu Durum Yüzünden Ws lere Bile Gidilmiyor Haliyle Factionsdada Ws Üzerine Oynadığımız İçin Online Düştü Enflasyon Konusundada Server Sıfırlanırsa Düzeleceğini Umuyorum
     
    OnurTncblk bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş