1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Duyuru UnioCraft Revival Project ve UnioCraft'ın Geleceği

'Duyurular' forumunda UnioDex tarafından 15 Nis 2018 tarihinde açılan konu

  1. promonos

    promonos Oyuncu

    Katılım:
    17 Ara 2016
    Mesaj:
    7
    Alınan Beğeniler:
    0
    Desteğe yazınca uzun ara sonra cevap veriliyo biliyorum buraya yazınca herkese mesaj geliyo o yüzden hadi herşeyin geri alındığı zaman varya ozaman birçok oyuncunun eşyaları kayboldu benim ise 9 tane golem sp kayboldu ve desteğe yazdım bir gelişim yapmadınız ve 9 golemimi istıyorum bide 13 kredim aşa düştü bu güncelleme gelmeden önce çöplerimi atıyordum yanlışlıla kredimide attım lütfen bunların geri gelmesini istiyorum
     
  2. Diamond2008

    Diamond2008 Oyuncu

    Katılım:
    27 Oca 2019
    Mesaj:
    12
    Alınan Beğeniler:
    2
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bir öncekinde sadece arcade yazmıştım. Şimdi sevilen birkaç oyun daha yazacağım :
    PARKUR : Oyuncular yapılan parkurları geçer. En hızlı parkuru bitiren kazanır. (Parkurun sıralamasına göre puan verilebilir. Örneğin :
    1. 50 puan , 2. 40 puan ... vb )
    • THE BRİDGE : ( Bu oyunun 2 takım her kaleye 2 oyuncu olarak 4 kişilik, 2 takım her takıma 4 oyuncu olarak 8 kişilik , 4 takım her takıma 2 kişi olarak 8 kişilik , veya 4 takım her kaleye 4 oyuncu olarak 16 kişilik oynanması gibi türleri vardır. Bir serverda 4 türüde görmüştüm. Siz istediğinizi kullanabilirsiniz ). Oyunda kaleler ve oyuncular olur. Oyuncularda blok , kılıç , yay, ok , enchli altın elma bulunur . Oyuncular iki takım arası yoldan veya kendileri yol yaparak diğer takımın kalesine ulaşmaya çalışır . Takıma ulaştıklarında portala atlarlarsa kendi takımlarına puan getirmiş olurlar. ( İllaha 5 yapmak zorunda değilsiniz de :D ) 5/5 yapan takım( 5 kez portaldan geçen takım) kazanır.

    Birde bunlar dışında skyblock gibi sınırsız oynanan 2 oyun daha söyleyeceğim . Bunları da ekleyebilirsiniz :
    • CREATİVE : Oyuncular kendilerine verilen arsada istedikleri inşaayı yaparlar ( Oyunculara 2 arsa hakkı verebilirsiniz ). Oyuncular arsalarda çeşitli komutlar kullanırlar. Ve hayal güçlerini gösterirler ( Bazı serverlarda en iyi arsa seçimleri yapılır ) . Diğer oyuncuların arsalarına bakarlar. Build yeteneklerini geliştirirler. Ve eğlenirler. ( Bu oyunu yapsanız çok oynarlar söyliyim :) :smirk::tonguewink::wink:
    SURVİVAL : Oyuncular bir yere düşerler . Burada gelişirler , ev kurarlar . Normal minecraft gibi oynarlar . Ama evlerini diğer oyunculardan korumaları gerekir. Diğer oyuncular eğer ev claimli değilse o oyuncunun evini yıkabilir . O yüzden belli miktarda parayla ( Oyun parası ha gerçek değil. /money yazınca çıkanla yani :) :p ) claim alıp evlerini korumaları gerekir. Geliştikçe spawner vb. alırlar . Bu oyunda markette vardır. Oyuncular markette eşyalarını satabilir, para kazanabilirler. Fakat bu oyunda açlık sıkıntısı ve zor gelişim olduğu için oyuncular pek gelmez.
    Aklımda
    2 oyun daha var ama sonra yazarım eklemek zor olur onları. O kadar parmaklarımı ağrıtıp yazıyorum en azından bari 2-3 oyunu ekleyin yaw :)
     
  3. iByKoyucu

    iByKoyucu Ah shit, were go again

    Katılım:
    31 Ara 2017
    Mesaj:
    158
    Alınan Beğeniler:
    16
    Bunun yeri destek bunu ikimiz'de biliyoruz sorununu inan ki bende cok yaşadım ama Şuan sadece @UnioDex ve @Slayin destek okuyabilecek durumdalar.
    Onlar senin hakkınsa saten sen alırsın, Ve çöp atarken attıgın kredi geri verileceğini sanmıyorum.
     
  4. Destrooyer_

    Destrooyer_ `YuSuF☆

    Katılım:
    14 Eyl 2018
    Mesaj:
    157
    Alınan Beğeniler:
    170
    Sunucu geri alındığı zaman benim de 320 golem gitti peki onu kim verecek :D ve giden 13 kredin gelmez diye düşünüyorum ama 9 golem ı verebilirler
     
    _Vexoy bunu beğendi.
  5. _Vexoy

    _Vexoy Oyuncu

    Katılım:
    8 Eki 2017
    Mesaj:
    439
    Alınan Beğeniler:
    392
    Sunucu tamamen geri alındığından, golemleri aldığınız paralar da geri geliyor zaten.
     
    SpapamSantyho_ bunu beğendi.
  6. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Bunların gelmesi için online 500-1000 arası felan olması lazım bir anda gelmesi pek bir şey değiştirmez.
     
    EfeClient bunu beğendi.
  7. Destrooyer_

    Destrooyer_ `YuSuF☆

    Katılım:
    14 Eyl 2018
    Mesaj:
    157
    Alınan Beğeniler:
    170
    Verildi verildi Di de bir kısmı verildi sabah 5 e alındığı için güncellemeden sonra kastığım paralar verilmedi bana verilen para ile sadece 200 sp alabildim :D
     
    _Vexoy ve Yusufx21x bunu beğendi.
  8. Flash

    Flash Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    7
    Sen başla canını yerim furkan
     
  9. TexasFurkan

    TexasFurkan Oyuncu

    Katılım:
    18 Tem 2018
    Mesaj:
    128
    Alınan Beğeniler:
    91
    İleride olacak güncellemelerde piyasa içinde adım atılsa hiç fena olmaz. :-/
     
  10. DKalimero

    DKalimero Oyuncu

    Katılım:
    6 Oca 2019
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    2
    Güzel Proje Ama Düşündüğünüz Gibi Suan Premium’suz Bedwars Ariyan Oyuncu Sayisi Server Online Kadar. Bug olmicak Bir Şekilde BedWars Acilirsa Server Daha Verimli Olucagina İnaniyorum Yani BedWars Acilmasini Rica Ediyorum.
    İyi Günler Diliyorum
     
  11. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Dostum skywars açılırken de öyle düşünülüyordu ilk baslarda 100 online aldı suan oynanmiyor yani bedwarsın tutcağını düşünmüyorum.
     
    EfeClient bunu beğendi.
  12. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Şu an gerçekten sunucu diğer serverlerde olmayan özelliklere sahip ve reklam yapılması gerektiğini düşünüyorum aktif bir şekilde reklam yaparsanız inşallah 500+ online çeker diye umuyorum. :)
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 13 Şub 2019 ---
    Dostum şu an serverin reklama ihtiyacı var tamam güzel yenilikler geldi. Tam bırakmaya karar vermişken gelen güncellemeler cok hoşuma gittiği için oynamaya karar verdim ve benim gibi olan bir sürü oyuncu var yani gelen güncellemeler yeni oyuncu pek değil de daha çok bırakmış oyuncuları geri çekti anlayacağın reklam yapılarak yeni oyuncu çekilmesi gerek ve SkyWarsın değer kazanması gerek. 100-150 arası çeken sunucuda sadece skyblock, factions oynanırsa diğer oyunlar sevilmiyor ya da aktiflik olmadıgı için oynanmıyor diyebiliriz. Yapılması gereken şey bence şu reklam yaparak skywars, skyblock, factions bu oyunlara oyuncu çekmek sonradan asitadası, hackpvp, skyblock2ye ise ya geliştirilmeli ya da bunları geliştirmek yerine Bedwars getirilmeli.
     
  13. _Anshton

    _Anshton Raufai
    VIP

    Katılım:
    26 Mar 2016
    Mesaj:
    308
    Alınan Beğeniler:
    751
    Herkesin sıralama kasmak isteyeceği yeni bir oyun getirilmeli, örneğin Bedwars gibi. Çoğu oyuncu güzel bir bedwars veya eggwars oyunlarında sıralama kasmak ister, aylık olarak sıralama kasan oyunculara Kredi verilebilir devamlılık açısından ve diğer ay sıfırlanır.

    Reklamdan önce bunun gibi bir şey şart şunun için;

    Skyblock'da yeni güncellemelerle herkesin gelişebileceği şekilde bir şeyler eklendi ve bu yeni oyuncular açısından güzel, fakat sadece yeni oyuncular değil is top ada kasan oyuncular içinde muazzam bir fırsat oldu. Yeni gelen oyuncu /is top yazdığında kaçabiliyor ve sadece sunucuda aktif oyuncu bulunan factions var Asit adası, skyblock2 veya skywars'da aktif olmuyor pek fazla. Bu yüzden factions'a girmeyi denese bile orada da gelişmek açısından fazla bir şey olmadığı için sıkılıp çıkabilir. Bunun için güzel bir bedwars veya eggwars oyunları getirilebilir. Sıkılan oyuncular veya sıralama kasmak isteyen oyuncular için güzel bir fırsat olur. İyi oyunlar.
     
  14. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Bu zamandan sonra MiniGames getirmek saçma olur çünkü oyuncular diğer sunuculara alıştı. Ancak BedWars, Türk oyuncuları tarafından en sevilen oyun. UnioCrafttaki oyuncular Factions ve Skyblocktan arta kalan zamanlarında BedWars oynayacaktır. Eski sadık kitleden oyuncularda ara ara girecektir diye düşünüyorum.
     
  15. DorwyCZ

    DorwyCZ Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2019
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    12
    Hatlarınızın fark etmeniz güzel bir şey uniocraft geliştirilebilir bir server alt yapısı saglam tek eksigi yüksek sayılı youtuber kanalarına sponsor olmadıkları paraya kıyamadıgınız olarak düşünüyorum eski oyunucunuzum bırakmıştım tekrar sahalardayız. <3
     
    ItsWxves ve TexasFurkan bunu beğendi.
  16. yungalq3r

    yungalq3r Oyuncu

    Katılım:
    12 Oca 2019
    Mesaj:
    12
    Alınan Beğeniler:
    5
    O youtuberlerin kitlesinin cogu zaten 8-9 yas servere pek katkisi olacagini dusunmuyorum
     
  17. xKipper

    xKipper Aktif Oyuncu

    Katılım:
    8 Şub 2018
    Mesaj:
    294
    Alınan Beğeniler:
    510
    Zaten minecraft yüksek yaş kitleleri barındıran bir oyun değil. Gelen oyuncunun cinsiyeti, yaşı, ırkı önemli değil.
     
    SenihReizz bunu beğendi.
  18. DorwyCZ

    DorwyCZ Oyuncu

    Katılım:
    2 Şub 2019
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    12
    Minecraft yaş ortalaması 8-9. Yaş ayrımcılıgını dogru bulmuyorum o 8-9 yaş dedikleriniz kendi yaşından büyük insanlardan daha büyük işler yapiyorlar. Bence Maddi ve Manevi olarak'da servere katkı buluna bileceklerine inaniyorum şuanda bir cok türk büyük sunucularıda sponsor olarak gelişiyor
     
    ItsWxves ve TexasFurkan bunu beğendi.
  19. TexasFurkan

    TexasFurkan Oyuncu

    Katılım:
    18 Tem 2018
    Mesaj:
    128
    Alınan Beğeniler:
    91
    Birçok kanal sunucu reklamı yapdı ama yetersiz minigames sayısı oyuncuların geri gitmesine sebep oldu ve bu sebeple factions ve skyblock'a ağırlik veriliyor.Hatta zamanında FurkanYamanHD bile reklam yapıldı.
     
    ItsWxves bunu beğendi.
  20. Definix

    Definix Oyuncu

    Katılım:
    9 Eyl 2017
    Mesaj:
    21
    Alınan Beğeniler:
    6
    proje güzel gibi görünüyor yahut mc oynayan azaldığı için ve oyuncuların bir çoğu pubg ve fortnite cs:go gibi oyunlara yöneldikleri için bu tür sıkıntılar çekiyorsunuz ve çekiyoruz ve skyblock artık oynamak daha kolay ve bunun yüzündendir ki tat alınamıyor bunun gibi bir çok şey ama ümit ediyorum ki unio daha iyi yerleri hak ediyor
     

Bu Sayfayı Paylaş