1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Factions Warp Orman ve Çöl Revizyonu

'Öneri ve Fikirler' forumunda Wondercrafter tarafından 16 Haz 2018 tarihinde açılan konu

?

Sizce yapılmalı mı?

Bu anket 16 Tem 2018 tarihinde kapatılmış.
  1. Evet

    52.6%
  2. Hayır

    47.4%
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Merhaba UnioCraft yetkilileri ve oyuncuları, Factions ilk kurulduğundan beri buralardayız. Ne? Nasıl olur? sorularının cevabını verecek kadar tecrübe sahibiyiz. Biz, "TeamSo" oyuncuları bu sunucuda eğlencenin doruk noktasına eriştik. Lâkin, tuzak sistemleri gelene kadar...

    Bu tuzak sistemi, warp orman ve çölde en ön claim kimdeyse en çok ona yaradı. Şimdi diyeceksiniz, en ön claimi alır ben de yaparım diye. O iş öyle olmuyor işte, adam claimi alıp klanı afk duruma geçiriyor. Konu başlığında bahsettiğim "Revizyon" şöyle olabilir; Factions'da her hafta düzenli olarak turnuva düzenlenecek. Bu turnuva warp orman ve çöl boyunca en ön claimi sahiplenmek için yapılacak. Böylece ortadaki haksızlık yok olacak. Ayrıca bu yenilikle beraber tüm orman ve çöl silinebilir. Tabii ki bunu yapmadan önce oyunculara orman ve çöldeki eşyalarını boşaltmaları için süre verilecek.

    Bizim önerilerimiz bunlar, umarım kısa sürede yapılır. Yoksa Factions başka bir şekilde ayağa kalkamaz. Rekabet bu şekilde oluşturulabilir.

    Not: TeamSo klanı, bu tuzak saçmalığı yüzünden Factions'ı bırakmıştır. Bilginize.

    İyi oyunlar.

    Etiketler: @UnioDex @MountBANK @MagNizzlee @AtiNefer @Y4LCN @ManyetikPikachu @Lyfaioner
     
  2. Y4LCN

    Y4LCN Oyuncu

    Katılım:
    12 Mar 2017
    Mesaj:
    1
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ben kişisel olarak modların hileleri algılayamadıklarını ve bu turnuvalarda hilelerin çokca olabileceğine inanıyorum fakat böyle birşey olursa cidden çoğu oyuncu geri başlar comeback atar iyi oyunlar
     
    SabanOgluSaban ve SplashClient bunu beğendi.
  3. ManyetikPikachu

    VIP

    Katılım:
    10 Nis 2015
    Mesaj:
    15
    Alınan Beğeniler:
    71
    Turnuvalarda hack açanlar çok fazla ve modlar bunu algılayamıyor veya ghost client in ne olduğunu bilmedikleri için bir şey yapamıyorlar eğer ghost client reach gibi hilelerden anlayan bir mod varsa belki turnuva o zaman olabilir ama zannetmiyorum ve bizim oyunu bırakma sebeblerimizden biride budur
     
    SabanOgluSaban, SplashClient ve Y4LCN bunu beğendi.
  4. zlGhostClient___

    Katılım:
    8 May 2018
    Mesaj:
    35
    Alınan Beğeniler:
    10
    Kesinlikle ikinizde doğru söylüyorsunuz ben hack açmadiğım halde banlandim adam 6 blok yakını vuruyor yazdıkları şey şu "Sunucumuzda Reach Bugu Vardır"
     
  5. BlqckRiad

    BlqckRiad Oyuncu

    Katılım:
    26 Kas 2017
    Mesaj:
    22
    Alınan Beğeniler:
    11
    Doğru,hoş diyorsunuz ama sizin cliaminiz yok.Benim orman ön 5 claim var.Eğer böyle birşey olursa bilinsinki çoğu orman ön claimine sahip kiiiler oyunu bırakır.Hem turnuvalar yakında olacak.Kendinize güveniyorsanız gidip oynarsınız kazanırsınız yada kazanmazsınız..
     
  6. SplashClient

    SplashClient Oyuncu

    Katılım:
    5 Haz 2018
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    40
    İlk başta herkezi iyi Bayramlar.
    Biliyorsunuzki bundan önce yapılan son iki turnuvayı Mystery kazandı.Eyerki böyle bir şey olursa ve durmadan aynı klan kazanırsa çok pişman olursunuz.Çekilişle teker teker her hafta 1 claim dağıtılması çok daha mantıklı olur.
    Ormanda bölgesi olanında [önde] 1 adetden fazlaysa onlarınki bırakılır.Buda mağdurlar için çözüm olur.
    Ayrıca ormanın sıfırlanması veya herhangi bir durum sunucu için çok yararlı olur.Ormanda çok fazla huni olması,bazı laglara sebep olabiliyo.
    Bu konuda sizi destekliyorum...
     
    SabanOgluSaban ve SkillexX99 bunu beğendi.
  7. BlqckElysum

    BlqckElysum Oyuncu

    Katılım:
    14 May 2018
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    3
    Saçma ve Gereksiz.
     
  8. manu130

    manu130 Oyuncu

    Katılım:
    6 Eki 2015
    Mesaj:
    21
    Alınan Beğeniler:
    26
    Orman önünde benim gibi claimi olanların parasını ödeyeceksen neden olmasın? Orman önü claimlerinden oldukça fazla para dönüyor. Siz böyle yaparak claimlerin değerini bitirirsiniz. Ayrıca orman önündeki claimlerin karşılığını da kimse veremez. Bu durumda bizler mağdur oluruz. Daha farklı çözümler bulmanız gerek. Ha benim claimim yok böyle olursa benimde olabilecek diye düşünen arkadaşlar olabilir, bunlar sadece kendilerini düşünmemeliler. Bu bencillik olur. Şimdi bana bencil diyecek kişiler olabilir. Benim demek istediğim diğer oyuncuların da bu tuzak konusunda rahatlayacağı ve claimlerin değerinin de yitirilmeyeceği farklı, güzel çözüm yolları üretmeniz lazım. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz.
     
    DrawLex, zlGhostClient___ ve Leejey bunu beğendi.
  9. _Anshton

    _Anshton Raufai
    VIP

    Katılım:
    26 Mar 2016
    Mesaj:
    308
    Alınan Beğeniler:
    751
    Bunu kabul ederlerse başlayanlardan çok bırakanlar olur.
     
    memcn33 ve BlqckRiad bunu beğendi.
  10. xMrFalcon

    xMrFalcon Just do it.

    Katılım:
    15 Nis 2017
    Mesaj:
    22
    Alınan Beğeniler:
    47
    Hilelerin önüne kesin geçilebilirse ama bakın kesin geçilebilirse Wonder'in dediği doğru olur. Fakat geçmenin mümkün olmadığını düşünüyorum onun için yapmazlar
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 16 Haz 2018 ---
    Yazmayı unuttum özellikle de Buglar'ın önüne geçilirse herkes geri başlar.Daha bilek hakkıyla oyun oynayana şahit olmadım factionda
     
    memcn33 bunu beğendi.
  11. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Bütün mesajlara buradan cevap veriyorum; Yeni başlayanlar bırakmaz, aksine oyuna daha da odaklanır. Yeni gelenler turnuva ile beraber ön claimi her hafta(Ay da olabilir) kazanabilme şansını yakalayacak. Benim önde claimim olsaydı, yine bu gönderi burada olacaktı. İstesem stokladığımız kredilerle o claimleri alırım. Oynamadıktan sonra ön claimi ne yapayım? Bu sadece sunucunun kalkınması için bir öneri. Haklısınız, gelen geçen hile vb. açıyor. Tabii ki UnioCraft'ın koruma sistemi yok denecek kadar az. Fakat hileden iyi anlayan turnuva görevlileri alınırsa, bu sorun büyük ölçüde çözülebilir. Orman önünde claiminiz var ama yaptığınız aç gözlülükten başka bir şey değil. Alıyorsun claimi, sonra klanı afk duruma geçiriyorsunuz. (Oynayanlar üstüne alınmasın)

    Yani burada önemli olan sizin 3-5 claiminiz değil, sunucunun online sayısı artması ve daha çekişmeli bir hâle getirilmesidir. 60-70 kişiyle oynuyorsunuz, sonra ben Factions oynuyorum diyorsunuz. Emin olun daha oynamadınız.
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 16 Haz 2018 ---
    Bu arada oy kullanan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
     
    SplashClient bunu beğendi.
  12. manu130

    manu130 Oyuncu

    Katılım:
    6 Eki 2015
    Mesaj:
    21
    Alınan Beğeniler:
    26
    Factions için orman en ön claimleri gerçekten çok değerli. Claim alışverişi oldukça da değerleri artmakta. Bu sebeple oyuncular da claimlere yatırım yapmak isteyecektir. Sizin dediğiniz bu claimin her hafta devredilmesi olayı bu claimlerin değerinin kaybedilmesini sağlayacaktır. Bu yüzden klanı ve kendisi için claimlere yatırım yapmış kimselerin bir anda claimlerinin yok olması mağdur olmalarına sebep olacaktır. Orman önünde ki claimler tanesi 40 50 krediden 200 ve daha fazlasına, değerine göre çıkabilmektedir. Düşünsenize bir kişi parasını yatırıp claim alıyor ve ertesi gün biz artık claimleri her hafta değiştiriyoruz deniyor ve claim elinden alınıyor. Bunun yapılabilmesi için ilk önce bunların hakkının ödenmesi lazım ki imkansız, bu yüzden size bundan farklı çözüm yolları bulmanız gerektiğini söyledim. Sonra bizi açgözlülük ile suçluyorsunuz. Bu kadar kişinin az buz olmayan korkunç miktardaki hakkının yenmesi ne oluyor o zaman? Ayrıca afk olan klanlar 3 ay içinde powerları düşer ve başkaları tarafından claimleri alınabilir. Örnek: Manyetikler. Oyuna artık girmedikleri için powerları düştü ve claimlerinden önemli bir kısmı alındı. Ayrıca benim oyunu oynamadığım falan yok. Oynamayanların klanlarının powerları klanla ilgilenen kimse olmadığı için bir süre sonra düşüyor.
     
    BlqckRiad bunu beğendi.
  13. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Bana öğretir gibi bir hâlin var ama neyse. Claime yatırım yapmak kadar saçma bir şey olamaz. İşte bu yüzden belirli bir süre ödül olarak verilmeli diyorum. 3 ay içinde silindiğini biliyoruz. Adam silinmesin diye girip girip, çıkıyor. Bir siz akıllısınız zaten. Her şey öyle görüldüğü gibi olmuyor. Siz daha Factions'un, F sini bilmiyorsunuz. Oyunda rekabet olacak ki zevki çıksın. Biz eskiden savaşlara 10 kişi giderdik hatta daha fazla bile oluyordu. Şimdi 2 ye 2 hadi 3 e 3 olsun. Ben burada tecrübeyle konuşuyorum. Bunu yetkililer değerlendirip, karar verecek. Gerçekleşmezse gider 5-10 kişiyle oynamaya devam edersiniz. Bu arada düzgün bir şekilde okursan daha iyi verim alabilirsin bu gereksiz tartışmadan. İkinci mesajımın ortasında, "Oynayanlar üstüne alınmasın" diyorum.
     
    #13 Wondercrafter, 16 Haz 2018
    Son düzenleme: 16 Haz 2018
    SplashClient bunu beğendi.
  14. SplashClient

    SplashClient Oyuncu

    Katılım:
    5 Haz 2018
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    40
    Sonuna kadar destekliyorum.
     
  15. manu130

    manu130 Oyuncu

    Katılım:
    6 Eki 2015
    Mesaj:
    21
    Alınan Beğeniler:
    26
    Anlatamıyorum herhalde ya da anlamak istemiyorsunuz. Bu dediğinizi yapabilmek için ilk önce claimlerin alınması gerek ve her hafta veya ay dağıtılacak. Peki bu claimleri aldığınız kişilerin bu claimlere verdikleri paralar ne olacak? Yukarıda da açıkladım. Bu claimlerin değerini kim verecek? Bize açgözlü diyorsunuz ama kendiniz başkasının para verip aldığı claimin etkinlik yapılarak başkasına verilmesini istiyorsunuz.
     
    #15 manu130, 16 Haz 2018
    Son düzenleme: 17 Haz 2018
    MrRemzi bunu beğendi.
  16. HyperOfStrike

    HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

    Katılım:
    16 Ara 2016
    Mesaj:
    252
    Alınan Beğeniler:
    362
    • Orman'da çok veri olduğundan sıfırlama düşünmüyoruz.
    • Factions güncellemesinde yeni bir ormanı hizmete açacağız.
    • Rekabeti arttırmak adına sıfırlamak yerine yeni ormanı daha uygun gördük, planımız bu yöndedir.
    • Turnuvalar için özel sistemler planlıyoruz.
    • Hile konusunda istişareler devam ediyor, bunu bir şekilde çözeceğiz.
    • Claim bir süre bir klanda bir süre başka bir klanda kalma gibi bir durum söz konusu değildir.
    Klanların en ön claimleri alıp inaktif olması durumunda yapılacak pekte bir şey yok, buna karşılık Unio Tuzak klanının claimlerini turnuvayla vermeye devam edeceğiz.

    Not: Turnuva konusunda bir planlama olmamıştır, tarih vb. için moderatörlere soru sormanıza gerek yok. Planlama olursa erkenden duyuracağız.
     
  17. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Bu konuyu hiç kimse unutmasın. Bakalım yapacaklarınız mı işe yarayacak, yoksa bu konudakiler mi? Hep beraber göreceğiz.
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 17 Haz 2018 ---
    Düşünsenize, orman2 diye bir warp geliyor :D Hepinizin yerine cevap vereyim tabii ki de orman'ın yerini tutmaz. Hatta kimse gitmez bile. Bu bir alışkanlık meselesidir. Sunucuya oyuncu çekme anlayışınız bu olmamalıdır. Er ya da geç bu dediklerim kıymet bulacaktır.
     
  18. BlqckRiad

    BlqckRiad Oyuncu

    Katılım:
    26 Kas 2017
    Mesaj:
    22
    Alınan Beğeniler:
    11
    Nedense beğenenlerin hepsi o değerli clai lere sahip olamayanlar.Benim ormanda 10larca claimim var yiğit değerini versin sonra naparsa yapsın.Ama vermiyeceğinden dolayı o kadar emek çöp edilemez.Hem sana soralım sen diyorsun ya gidin 50 kişi oynayın.Ben vslerden memnunun bazen 10a10 attığımızda oluyor.Ama böle birşey olursa sende gidip demir setlerle oynarsın.Buda seni tabiki de mutlu ederse..Yani demek istediğim has kitle bırakır.
     
    manu130 bunu beğendi.
  19. SplashClient

    SplashClient Oyuncu

    Katılım:
    5 Haz 2018
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    40
    Senin o değerli claimleri sahip olmayalanlar diyosun demi?
    TeamSo bi zamanlar neredeyse tüm ormanın sahibiydi bunlarmı sahip değil ve isteseler merak etme senide satın alırlar.
    Manyetiklerde aynı şekilde.
     
    NotPeoms bunu beğendi.
  20. Wondercrafter

    Wondercrafter Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    47
    Alınan Beğeniler:
    46
    Tuzak saçmalığı olmasaydı, TeamSo oyunu bırakmayacaktı ve haliyle bütün factions'a hükmedecekti. Bunları bilmeyecek kadar yeni oyuncularsınız. Olacakları göreceğiz. İyi oyunlar.
     
    SabanOgluSaban, safak_ ve SplashClient bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş