1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

ErenOzsahin10

'UnioCraft Diğer' forumunda SunFlay31 tarafından 22 Nis 2018 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. SunFlay31

    SunFlay31 Oyuncu

    Katılım:
    18 Şub 2018
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ya destek açıyorum iyi hal indirimi yaparmısınız diyorum öle kolay diyim desteğe kilit atıyorsun.
    Sonra yaptığın hatalar felan bi diyorsun çarın küfürden ban yedi bi diyorsun hile den yaptığın işi bilmiyorsun yemin ederim bi detay ver bari nabalım iyi hal indirimi için.
    Çarımın banı için okadar destek açıyorum yine ilgilenmeyip geç bakıp illa açmamak istiyorsun yaşında küçüktür zaten.
    Şimdi burda mod yalakalığı yapacakları skype ilker_104 bekliyorum.
     
  2. Nockeado

    Nockeado Oyuncu

    Katılım:
    22 Mar 2018
    Mesaj:
    56
    Alınan Beğeniler:
    30
    Öncelikle Selamlar, Moderatörler İle Böyle Konuşman Uygun değil Benim fikrim Ayrıca İyi hal indirimi çok tanınan ve 2014 den beri yani eski oyunculara yapılmakta bende senin bir çok dolandırma ssin var bence iyi hal indirimi senin için uygun değil. Şimdi yapacaksın skype fln filan laf kalabalığı yapma.
     
  3. mackleovermore

    Emekli

    Katılım:
    12 Oca 2018
    Mesaj:
    101
    Alınan Beğeniler:
    168
    Herkese iyi hal oh ne güzel , açtığın konuya bak birde isteğine bak. Kendinle çelişiyorsun.
     
    oyunimparatoru bunu beğendi.
  4. SunFlay31

    SunFlay31 Oyuncu

    Katılım:
    18 Şub 2018
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    1
    1. O diğer çarlarla yapılan dolandırıcılıklar benim değil zaten bu yüzden ErenOzsahin10 bütün çarlarıma ban attı.
    2. mackleovermore hem küfürden ban yedim hemde 2 yıl oldu xDonsuzEmirTR_V2 midir nedir hile açıyor aura açık bırakıyor daha yeni 2 3 ay oldu banını 1 ay yaptılar neyin başı şimdi bu.
    3. Nockeado zaten yaşını felan biliyoruz küçük çocucksun da bilip bilmeden konuşma dolandırıcılıklar ben yapmadım burdada boş boş msj lar atıp yorma beni.
    4.Mackleovermore seni tanırım bakarmısısn şu unio ya 3 hafta önce açtığım konu duruyor 2 yıl önce küfürden ban yemişim adam killaura açık bırakıyor 1 ay yapıyorlar ve daha yeni ban sonra aynı ip olmadığı ve SunFlay arkadaş olduğu halde SunFlay6 çarımla alakası olmadığı halde onun ve benim bütün çarlarım ban yedi.
     
  5. xDonluEmirTR_V2

    Katılım:
    12 Nis 2018
    Mesaj:
    11
    Alınan Beğeniler:
    8
    Kardeşim güzel bir dille yazarsan her şey hallolur.Şimdi gelelim benim banıma.Ben doğru ban yedim fakat eski bir oyuncu olduğum için iyi hal indirimi oldu.Herkes'in 1 tane iyi hal indirim hakkı var.Ve lütfen konularına beni dağil etme.Git Cloudness i yaz oda demir botunda afk iken aurası açık kaldığı için ban yedi.Millete ne yaptıysam herkes kafayı bana takmış arkadaş...
     
  6. mackleovermore

    Emekli

    Katılım:
    12 Oca 2018
    Mesaj:
    101
    Alınan Beğeniler:
    168

    Oyun İçi Kurallar ve İlkeler:
    1. Her ne koşulda olursa olsun hile kullanmak yasaktır. Bir kişinin hile kullandığı görüntülü olarak kanıtlanırsa kişi uyarı almadan sunucudan süresiz olarak uzaklaştırılır. (Bu kural HackPvP sunucusunda geçerli değildir.
    2. Dolandırıcılık ve sahtekarlık kesinlikle yasaktır. Diğer oyuncuların oyun içi ürünlerini soymak, kandırıp eşya veya paralarını çalmak gibi eylemler kesinlikle yasaktır. Cezası süresiz uzaklaştırmadır.
    3. Diğer oyunculara küfür veya hakaret etmek, rahatsızlık vermek, sohbet bölümünde flood ve spam yapmak yasaktır. (Flood ve spam, sohbet bölümünde sürekli aynı şeyleri tekrarlamak ya da sürekli alakasız ve gereksiz şeyler yazmak anlamına gelmektedir.) Bu suçları işleyenlere süreli veya süresiz olarak susturma cezası verilecektir.
    4. Sunucu veya yetkililer ile alakalı bir konuda yalan bilgi yaymak, sunucunun veya yetkililerin itibarını zedeleyecek söylemler yaymak yasaktır.
    5. Ceza Sürelerinin Katlanımı İlkesi:
      Kurallara uygun olmayan davranışları defalarca sergileyen oyunculara normal ceza sürelerinden daha uzun cezalar verilecektir.
      Örneğin daha önce 3 kere küfürden susturma almış bir oyuncu 4.kez aynı suçu işlerse 30 gün ya da daha uzun süreli susturma ya da uzaklaştırma alabilir.

      İyi Halden Ceza İndirimi İlkesi:
      Suç işleyen kişinin sunucudaki oynama süresi, diğer oyunculara ve yetkililere karşı tutum ve davranışları, sunucuya verdiği destek gibi etkenler göz önünde bulundurarak kişiye normal ceza sürelerinden daha kısa cezalar verilebilir ya da cezalar erkenden kaldırılabilir.

      Komple Temizlik İlkesi:
      Uzaklaştırma cezası alan oyuncuların sadece suç işlediği hesap değil kişinin yan hesabı olduğu bilinen hesaplar ve aynı IP adresinde bulunan hesapları da ceza almaktadır. Bu yüzden bir suç işlendikten sonra oyun içi varlıkları farklı hesaplara taşımak fayda etmeyecektir.
    İtirazlar:
    Haksız yere ceza aldığını düşünen oyuncular:

    Eğer haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız sebepleriyle birlikte İtiraz ön ekini seçerek destek bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Fakat suç işlediğinize dair görsel bir kanıt varsa cezanın kaldırılmasının çok zor olduğunu belirtmeliyiz.

    İşlediği suçu kabul edip pişman olduğunu ve tekrar yapmayacağını belirten oyuncular:
    Bu durumlarda genellikle cezayı kaldırmamaktayız. Çünkü kolaylıkla suistimal edilebilen bir durum olduğundan her özür dileyenin cezasını kaldırmak gibi bir sonuca varmaktadır. Bu yüzden lütfen bu konuda destek bölümünü kullanmayınız.

    Ceza Ceza Süresi ve Türü
    Hile kullanmak Sınırsız uzaklaştırma
    Sunucuya ve sunucu yetkililerine küfür veya saygısızlık etmek Duruma göre süreli ya da süresiz, uzaklaştırma ya da susturma
    Küfür etmek 7 gün susturma. İşlenen suçun ağırlığına göre ceza 1 gün ilâ 14 gün arasında da değişebilmektedir.
    Sunucu veya yetkililerin itibarını zedeleyecek yalan söylemler yaymak 14-30 gün uzaklaştırma


    Kanıt olmadan sınırsız uzaklaştırma verilmez. Eğer sınırsız uzaklaştırma aldıysan ellerinde kanıt vardır ki sen bu kanıtı bulabilirsin veya sana göstermelerini talep edebilirsin. Eğer böyle bir uzaklaştırma cezası aldıysan yukarıya sunucuya kaydolurken kabul ettiğin ve çiğnemiş olduğun tüm olası kuralları (genellikle okunmadan işaretlenen o tike merhaba demek istiyorum) okuyup nerede hata yaptığını analiz edip düzgün Türkçe ile ve gayet saygılı bir şekilde derdini kısa , öz , akıcı şekilde yazmalısın. Ayrıca bunun devamının olmacağını ve pişman olduğunuda dile getirmelisin. Burada açtığın konu bile bir yetkilinin itibarını zedeleme ilkesini çiğnediğinden işleri zorlaştırıyorsun. Bence konunu sil veya editle. Moderatör arkadaş söylememişse bile ben sana yukarda ve buradaki paragrafta neden sınırsız uzaklaştırma aldığını , nasıl durumu telafi edebileceğini ve iyi hal indiriminin nasıl bir ilke olduğunu sana söylüyorum. Bir anlık sinirle ve üzüntüyle açılmış konu ama bunun hıncını yetkili kişilerden çıkarmaya gerek yok zira kendileri zaten yoğun ve yorucu bir temponun içerisindeler. Hesabın hakkında hayırlısı , bol şans diliyorum.
     
  7. SkillexX99

    SkillexX99 Away Frome Game - Benden Buraya Kadar :)

    Katılım:
    20 Mar 2017
    Mesaj:
    78
    Alınan Beğeniler:
    35
    @ChampsRLD Sende Olayi Yanlış Anlamışsın
    Zylowz Mustafa Leejeye Küfür Etmiş
    Nasıl Tekrar Banı Açılıyor Bunu Açıkla ?
     
  8. _Vexoy

    _Vexoy Oyuncu

    Katılım:
    8 Eki 2017
    Mesaj:
    439
    Alınan Beğeniler:
    392
    Bende iyi hal hakkını kullanmış bir oyuncuyum. Sınırsızdan 1 aya düşmüştü.
    Tabi bende uğraştım. Yaklaşık 10 tane itiraz açtım sonrada iyi halden banım açıldı.
    Öyle hemen bir tane destek açtım da reddedilince hemen forumda yetkiliye hakarette bulunmadım.

    Birde iyi hal için. Oynama süresi, oyunculara ve yetkililere karşı tutum ve davranışları ve sunucuya verdiği destek gibi etkenler göz önünde bulunduruluyor.
    Sen burada iyi hal için bir yetkiliye hakaret ediyorsun. İyi hal hakkını bu davranışın yüzünden unut kardeşim benim.
     
  9. ChampsRLD

    ChampsRLD Oyuncu

    Katılım:
    27 Eyl 2017
    Mesaj:
    336
    Alınan Beğeniler:
    184
    Bence biraz saygılı ol ve mesajlarımın saçma oldunu düşünüyosan beni deste şikayet et silerler mesajlarımı ve amacım o listeye girmek değildi başka bi sebebim vardı.
    Diger yerlerde (beğenme, puan) gibi yerlerdede üst sıralardayım.
     
  10. ErenOzsahin10

    ErenOzsahin10 Emekli
    Emekli

    Katılım:
    28 May 2017
    Mesaj:
    37
    Alınan Beğeniler:
    131
    Merhaba, durduk yere iyi hal indirimi uygulanmamaktadır ve kişi 21 ay önce banlanmış. Banlandıktan 1 ay sonra itiraz etmeliydi. Ceza kaldırılmayacak. Ayrıca herkesin 1 kere iyi hal indiriminden yararlanması gibi bir şey yok. Sunucuya çok emek verenler, yardımda bulunanlara vs. 1 kereye mahsus uygulanıyor. Gereken yanıt verildiği için konuyu kilitliyorum. Konunun daha da uzatılmasını istemiyorum. Ayrıca bir şey bilmeden yorum yapmazsanız sevinirim. Ayrıca bu iyi hal indirimi ile ilgili bir daha konu açarsanız destek açmanızı engelleyeceğim. İyi oyunlar...
     
    #10 ErenOzsahin10, 23 Nis 2018
    Son düzenleme: 23 Nis 2018
    xDonluEmirTR_V2, _Vexoy ve HalkBANK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş