1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Skyblock Nedir?

'Skyblock' forumunda UnioDex tarafından 30 Nis 2017 tarihinde açılan konu

  1. UnioDex

    UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

    Katılım:
    17 Mar 2014
    Mesaj:
    886
    Alınan Beğeniler:
    2,076
    [​IMG]

    Skyblock gökyüzünde küçücük bir adada oyuna başladığınız bir oyun modudur. Kırıktaş yaratıcısı gibi çeşitli yöntemler kullanarak bloklar üretmeli ve adanızı büyütmelisiniz. Ardından tarım, hayvancılık vb. işleri yaparak para kazanabilir ve adanızı daha da büyütmek için gerekli olan malzemeleri market üzerinden satın alabilirsiniz.

    Skyblock ile ilgili sizin de eklemek istedikleriniz varsa mesaj bölümünden yazabilirsiniz.
     
    #1 UnioDex, 30 Nis 2017
    Son düzenleme: 12 Eyl 2017
    FeNaSi_WT bunu beğendi.
  2. FeNaSi_WT

    FeNaSi_WT Oyuncu

    Katılım:
    28 Mar 2017
    Mesaj:
    10
    Alınan Beğeniler:
    3
    Uniodex güzel ama demir sp ler pahalı az indirim yapın bence mesela 50 kredi uvip+ factionsta 40 kredi demir sp skyblockta eyer uvip + 50 yerine 30 35 olsa demir sp 40 yerine 30 25 olsa daha iyi olur hem herkez alabilir bence mantıklı bir sey bence bunuda düzenlemelisiniz birde sunucularda kanpanya yapın mesela 2 demir sp 40 kredi ise 2 li secenek olsun 35 kredi olsun uvip + teklisi 50 kredi ise 60 gunluk 80 veya 70 arası olsun alım daha cok olur bu sayede hızla büyuk bir aile oluruz boyle kampanyalar olmali sadece kurban bayraminda ramazan bayraminda deyil her zaman cesit cesit 1 hafta factionsa kampanya 2 ci hafta skayblocka 3. Hafta asit adasi felan kampanyalar olmali ben bir oyuncu olarak bunu dikkate alarak duzeltirseniz sevinirim herkezede iyi gelir bence kredileri kazanmak icinde cok emek harcıyoruz siz de bizim halimizden anayın boyle sık sık kanpanya yaparsaniz bellirtigim gibi herkez sevinir bence hem sayımızda artar dikkate aldıgınız icin tesekkur ederim.
     
  3. MrDisable

    MrDisable Oyuncu

    Katılım:
    13 Haz 2015
    Mesaj:
    228
    Alınan Beğeniler:
    205
    FeNaSi_WT Haklı Fakat Daha Mantıklı Olarak Kampanyalar Olabilir Bir Alana Bir Bedava Falan Sadece Bayramlarda Olmamalı

    -İyi Günler
     
  4. _Ryuk

    _Ryuk Oyuncu

    Katılım:
    4 Eyl 2017
    Mesaj:
    92
    Alınan Beğeniler:
    12
    uvip gelmesi ve /sell all ın uvip de olması bence çok güzel olurdu ve serverde emek yerine bot la oto demir satanların ceza alması çok güzel olur bence @UnioDex
     

Bu Sayfayı Paylaş