1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Vicdanlarımız rahat mı?

'Konu Dışı' forumunda NexoHD tarafından 11 Ağu 2019 tarihinde açılan konu

  1. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Dün 50 tane kilitli golem spawnerim , adama işçi olarak aldığım iki çocuk tarafından çalındı.Hızlı hareket etmem ve onları adama aldığım ekran görüntüleri sayesinde discord üzerinden moderatörlere durumu hızlıca ilettim ve diğer hesaplarına spawnerleri aktaramadan kontrol amaçlı ban yediler.Bu hızlı aksiyon için moderatör @HazretiDraven 'e teşekkür ediyorum.Destek dışında ilgilenemiyoruz diyebilirler ve başından savabilirlerdi.Desteğede 1 saat sonra baksalar tüm emeklerim gidebilirdi.UnioCraft gerçekten bu serverde oynadığım için kendimi şanslı hissettirdi.Mod Slayin ise dolandırıcı çocukla discorddan uzun konuşmalar sonucunda çaldığını itiraf ettirdi,bende olay uzamasın diye şikayetimi geri çekip spawnerlerimi aldım.
    Merak ettiğim tek bir soru var aslında,emek vermeden bir şeylere sahip olmak sizi gerçekten mutlu ediyor mu? Yani dün hiç bir moderatör açık olmayabilirdi,o an yan hesabına aktarıp 50 golemi tamamen hesabından çıkartabilirdi.Peki sonra gerçekten birinin emeklerini çaldığı için mutlu olacak mıydı?
    Geçen FarizG nickli tüm serveri dolandıran çocukla discordda neden yaptığını konuşacaktık , çocuk sesi açtı yaşı maximum 10.Sonra 7-8 tane çocuk çağırdı bass açıp küfür etmeye başladılar.Bu yaşta emek hırsızlığına başlamış.Ailesi bu çocuğu nasıl yetiştirmiş ? İnsanların emeklerini çalmayı nasıl bu kadar normal karşılar aklım almıyor :d

    Gerçekten ülke olarak çok kötü bir hal alıyoruz.Emek çalmak hobi olmuş.Adama bu zamana dek kimseyi almadım,her şeyimi tek başıma yaptım.İlk defa işçi olarak birini aldım ve neler yaşadım.Size önerim şu ki adanıza kimseyi almayın.Gerçekten kimseye güven olmuyor.İnsanlar hırsızlığı nefes almak gibi normal karşılamaya başlamışlar.
    Buradan tekrar yönetime teşekkürler.

    Şimdi herkesin kendine tek bir soru sormasını istiyorum , vicdanın rahat mı?
     
  2. ByTeiroz

    ByTeiroz #COMEBACK #MASTERS

    Katılım:
    18 Şub 2018
    Mesaj:
    96
    Alınan Beğeniler:
    51
    Ya olm almışın splerini işte neden uzatıyon ki çocuk ban yemekten korkmuş ve vermiş başkası olsa vermezdi emin ol (kuralları bilen birisi)
     
    TexasFurkan bunu beğendi.
  3. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Kardeşim benim anlamak istediğim gerçekten birinin emeklerini çalınca mutlu mu oluyorlar ? Vermese dahi hesabı banlıydı belki 5 gün belki 10 gün geçecekti ama illaki geri gelecekti spawnerler.Bende beklemek istemedim ve banının silinmesi karşılığında geri verdi spawnerleri.Bu aralar dolandırıcılık/hırsızlık olayları serverda çok artmaya başladı.Bugün oyunda çalan,yarın okulunda,iş yerinde çalar.Normal bir davranış gibi aşılanmış.Nefes alır gibi hırsızlık yapıyorlar.Bilmiyorum ya,bana çok ilginç geliyor...
     
  4. ByTeiroz

    ByTeiroz #COMEBACK #MASTERS

    Katılım:
    18 Şub 2018
    Mesaj:
    96
    Alınan Beğeniler:
    51
    Banının silinmesi karşılığında mı? Suç işlenmiş bir kere olm sana spleri verse bile oyuncunun banlı kalkması gerekiyor
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 11 Ağu 2019 ---
    @Slayin @ArdaGnsrn @MountBANK
    Dolandırılan oyuncu şikayetini geri çektiği zaman Ban açılıyor mu? Öyle bir şey varsa yararlanmak isterim
     
  5. NexoHD

    NexoHD Süvari

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    17
    Alınan Beğeniler:
    38
    Dostum suç bana karşı işlendi , şimdi sen bana küfür etsen bu küfürü tüm sunucu göreceği için herkese zarar vermiş olacaksın,ama dolandırıcılık olayı olduğu zaman sadece bana zarar veriyorsun.Bende şikayetimi geri çektiğim zaman ceza kalkar herhalde.Ayriyeten zaten dolandırıcılık değil tedbir amaçlı yediği ban cezası kaldırıldı.Dolandırıcılıktan dolayı değil , elimde onun çaldığına dair deliller olduğu için başka hesaba aktaramasın diye,destek mesajımla UnioDex ilgilenene kadar tedbir amaçlı ban cezası aldılar.Bir suçtan dolayı yese belki kalkmazdı cezası bilmiyorum.Çocukta verdi spawnerleri ve olay kapandı.
    Aslında konu bu değil,bu çocuk bu kişilerden sadece biri.Bir sürü insanların emeğine göz diken insan var.Bunların ruh halini merak ediyorum ben.
     
  6. ArdaGnsrn

    ArdaGnsrn Bir Garip Emekli
    Emekli

    Katılım:
    26 Eyl 2015
    Mesaj:
    133
    Alınan Beğeniler:
    245
    Oyunculara daha işlem yapılmamıştı sadece hesaplarını askıya almıştık. İşlem yapılmadan oyuncular kendi aralarında anlaştığı için ceza kaldırıldı.
     

Bu Sayfayı Paylaş