1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Skyblock Oyuncuların Artık Robota Dönmesi

'Öneri ve Fikirler' forumunda _Vexoy tarafından 15 Nis 2018 tarihinde açılan konu

  1. _Vexoy

    _Vexoy Oyuncu

    Katılım:
    8 Eki 2017
    Mesaj:
    439
    Alınan Beğeniler:
    392
    SkyBlock Oyuncusu iseniz bildiğiniz üzere bot diye bir şey var. Bunu yetkililer yasaklamadı herkes serbestçe kullanabiliyor. Bence bunun artık yasaklanması gerek. Bu bot sistemi SkyBlock'a geldi geleli bir online düşüşü yaşandı. Ondan ziyade artık oyuncular robota bağlıyor ve hiç emek sarf etmeden gelişebiliyor. Bunun yasaklanmasının bir çok yararı olacağına eminim.

    Mesela oyuncular artık demir veya başka bir itemi robota bağlayıp satamayacağından belki Demir marketi açıp oyunculara satabilir. Bu demir alıp satarak para kazanmaya çalışan oyuncuların yararına olur.

    Diğer bir şey ise, oyuncular artık bota koyamayacağından dolayı kendi elleriyle emek vererek markete satabilir. Oyuncunun UVIP özelliği var ise dahada kolay olacaktır.

    Sonuç olarak oyuncunun emek vermeden gelişme olanağı olmayacaktır. Emek verilmeden gelişebilen bir oyuncu oyundan sıkılıp oyunu bırakabilir. Bunun önüne geçilmesi gerek.


    Dediklerimin Dışında bir çok yararı olacağına eminim.

    Umarım Konuyla İlgilenirsiniz

    @UnioDex


     
    Destrooyer_ ve iNahz bunu beğendi.
  2. iNahz

    iNahz Oyuncu

    Katılım:
    16 May 2016
    Mesaj:
    6
    Alınan Beğeniler:
    6
    Oyuncular, Demir spawner, İron Golem Spawner'leri kendi paraları yada emekleri ile satın alıyorlar. Buna göre kendi Spawnerleri ile istediği şeyi yapabilme özgürlüğü var, ister Oyunculara satar ister Bot ile kendisi satar. Bazı yerlerde haklısın ama bence Bot yasaklanmamalı.
     
  3. Arwin1

    Arwin1 Oyuncu

    Katılım:
    6 Şub 2016
    Mesaj:
    128
    Alınan Beğeniler:
    133
    Online düşüşünun sebepleri bu değildir.UnioCraft Revival Project te bu sorunlardan bahsedilmiştir.
     
  4. HalkBANK

    HalkBANK Oyuncu

    Katılım:
    16 Eki 2016
    Mesaj:
    80
    Alınan Beğeniler:
    182
    Sonuna kadar haklısınız bot sistemi ile çok kolay para kasılabiliyor ve hiç emek { Neredeyse } vermeden. Buradan gelen parayla da çok rahat gelişebiliyolar. Yeni başlayan oyuncular bu kadar gelişmiş oyuncu gördüğü için oyuna başlamıyor { en yüksek ada 11m en yüksek demir spawner 100 }.
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 15 Nis 2018 ---
    Size katılmıyorum bence buda başlıca sorunlardan biri
     
    _Vexoy bunu beğendi.
  5. Arwin1

    Arwin1 Oyuncu

    Katılım:
    6 Şub 2016
    Mesaj:
    128
    Alınan Beğeniler:
    133
    Biraz daha hakikatı konuşalım isterseniz?
    Ben kendim ve diğer oyuncular açısından düşünüp söyledim.Böyle bir sorun yüzünden olsaydı UnioDex'in haberi olur gerekeni yapardı.Bundan daha önemli sorunlar var.Zaten "Tecrübe"makalesi olan UnioCraft Revival Project'te olan sorunlar yazıyor.Bu bence sorun değil.Yeni gelecek oyuncuların demir alıp satmasını düşünüyorsanız,tekrar karar verin.Çünkü gelen yeniliklerle"UnioCraft"sizi daha çok şaşırtacak."
     
  6. Nockeado

    Nockeado Oyuncu

    Katılım:
    22 Mar 2018
    Mesaj:
    56
    Alınan Beğeniler:
    30
    Güzel bi fikir ama bilemiyorum
     
  7. HalkBANK

    HalkBANK Oyuncu

    Katılım:
    16 Eki 2016
    Mesaj:
    80
    Alınan Beğeniler:
    182
    Diğer sorunlara göre bu sorunun biraz geri planda kaldığı aşikar lakin yukarıda açıkladığım gibi az da olsa çok da olsa online kaybına neden oluyor.Bu bot sistemi yüzünden çabuk kasılan ve sıkılıpta bırakan çok oyuncu var bunlardan biriside benim.Gelişmek kolay olduğu için oyuncular emeklerine { Tabi ki emek denilirse çünkü gelişmek çok kolay } değer vermeyip suç işlemeye yöneliyolar çok örneğini görmüş durumdayım.
     
    Arwin1 ve _Vexoy bunu beğendi.
  8. Arwin1

    Arwin1 Oyuncu

    Katılım:
    6 Şub 2016
    Mesaj:
    128
    Alınan Beğeniler:
    133
    Bu konuda sizi anlayabiliyorum.Eskisi gibi güzel ortamda olmayı,güzel bir şekilde demir warpları olsun istiyoruz.Benim söylemeye çalıştığım tek derdimiz bu olsun.:DDaha da açmak gerekirse var olan sunuculara gelecek olan yenilikler modern ve trende uygun şeyler olacaktır.Yani para kazanmak için sadece demir olmayacağını düşünüyorum.
     
    _Vexoy ve HalkBANK bunu beğendi.
  9. HalkBANK

    HalkBANK Oyuncu

    Katılım:
    16 Eki 2016
    Mesaj:
    80
    Alınan Beğeniler:
    182
    Size katılıyorum para eder yeni şeyler beklenmediği için bot sistemine karşıyım sadece ne bu kadar. Beni anladığınız için teşekkür ederim iyi günler dilerim.
     
    _Vexoy ve Arwin1 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş