1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel Akademi

'Öneri ve Fikirler' forumunda Viodik tarafından 11 Mar 2018 tarihinde açılan konu

  1. Viodik

    Viodik Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    3
    Türkiye'de çok az sayılı akademi serverları vardı çoğu kapandı yada battı.. Çakma lobideki (/login yazdıgımız yer) buildin biraz aşağıda kaldığını fark ettim bence küçükte olsa bir akademi açılmalı hiç olmazsa serverinize mimar bulabilirsiniz. Kimse girmese bile elbette bir kaç kişi girip buildlerini gösterecektir

    Evet, fikrimin gereksiz olduğunu yada tutmayacak bir şey için çok çaba sarf etmeniz gerektigini de biliyorum fakat Türkiye'de akademi serveri yok.
     
    MuratBey_124 bunu beğendi.
  2. MuratBey_124

    MuratBey_124 Oyuncu

    Katılım:
    17 Ağu 2017
    Mesaj:
    272
    Alınan Beğeniler:
    78
    Akademi serverlerini biraz anlatabilir misin?
     
  3. Viodik

    Viodik Oyuncu

    Katılım:
    17 May 2014
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    3
    Akademi serverlarında insanlar kendi yapılarını türkiyenin seçkin mimarlarına gösterir ve rütbeler alır. Belkide beklenmedik kişiler bile mimarisini öne koyup en iyi build takımlarına girebilirler. Server için lobi tasarlayanlar çıkar. Yetkililerle sıkı arkadaş olup harita yapanlar çıkabilir. Herşey olabilir :D dediğim gibi akademi sunucuları kapandı (bildigim kadarıyla) böyle güzel bir server yani Uniocraft bunu yapsa güzel olmaz mıydı ?
     
    PicklRick ve MuratBey_124 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş