1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Sitede Yapılan Değişiklikler ve Yenilikler

'Rehberler' forumunda UnioDex tarafından 4 Nis 2017 tarihinde açılan konu

  1. UnioDex

    UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

    Katılım:
    17 Mar 2014
    Mesaj:
    886
    Alınan Beğeniler:
    2,076
    Eski sitede olan özelliklerin şu anki yerleri:
    İletişim Bölümü:

    İletişim bölümü yeni sitede Destek adını aldı. Ayrıca artık yeni destek sistemi ile bize gönderdiğiniz mesajları sadece email adresinizde değil direkt olarak sitemizi kullanarak da görebilir ve yanıt verebilirsiniz. Yeni konu açmaktan farkı olmayan çok basit bir sistemle destek talebi gönderebilirsiniz. Ayrıca Dosya Yükle özelliğini de kullanarak boyutu çok yüksek olmayan dosyalar gönderebilirsiniz. Destek bölümüne gitmek için hemen tıklayın.

    Hesap Ayarları:
    Şifre değiştirme, email değiştirme, şifre sıfırlama gibi işlemleri Hesap Ayarları sayfasından yapabilirsiniz.

    VIP, Spawner, Edit Item Alma:
    Yepyeni Market sayfası ile tüm bu işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Önceki sistemden farklı olarak artık bir ürün satın almadan önce hesabınıza kredi yüklemelisiniz. Kredi yükledikten sonra dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Kredi sisteminin avantajları ve detayları konusunda bilgi almak için bu linke tıklayınız.

    Top100 Sayfaları:
    Önceki sitede en çok oyun kazanan oyuncular sitenin sağ tarafında bir tablo olarak duruyordu. Ayrıca her bir Top100 sayfası da ayrı bir sayfaya alınmıştı. Şimdi tüm bunları toplu halde görmek için İstatistikler sayfamızı kullanabilirsiniz.

    VIP Kalan Süre Sorgulama:
    Kalan VIP sürenizi Market Geçmişi sayfasını kullanarak görebilirsiniz. Ayrıca bu sayfada daha önce yaptığınız satın almalar da yer almaktadır. (Not: Sadece yeni sitede yapılan alımların geçmişini görebilirsiniz.)

    Eski site çok fonksiyonel olmadığından tüm yapabilecekleriniz bu kadardı. Yazıyı okumaya devam ederek yeni sitede nelerin geldiğini görebilirsiniz.

    Yeni site ile birlikte yapılan yenilikler:
    • Forum sistemine geçiş yapıldı. Böylece oyuncular birbirleriyle ve yöneticilerle çok daha kolay bir şekilde iletişim kurabilir.
    • Tasarım güncellendi. Eski sitede çok uzun zaman geçirilmeyeceği için göz yoran bir renk şeması kullanılmıştı. Ancak yeni sitede uzun saatler boyunca okumaya uygun, basit ve sade renkler kullanıldı. Ayrıca daha teknolojik ve çağa daha uygun bir tasarım kullanıldı.
    • Yepyeni bir market sayfası yapıldı. Bu yeni market sistemi ile birlikte ürünleri çok daha hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca neyin nerede olduğu artık daha da belli.
    • Hesap ayrıntılarına erişim artık daha kolay. Hesabının email adresini unutan binlerce kişiden binlerce mail aldığımız için yeni sistemde oyuncuların email adresine direkt olarak ulaşmasını sağladık. İletişim ayarları sayfasından direkt olarak görebilirsiniz. Ayrıca email değiştirme, şifre sıfırlama gibi işlemler kolaylaştırıldı. Şifremi unuttum maillerinin gitmeme sorunları düzeltildi.
    • Güvenlik arttırıldı. Yeni şifreleme sistemi ile artık yöneticiler bile şifrenize erişemiyor. Daha önce md5 şifreleme sistemini kullanıyorduk. Bu çok ayrıntılı bir şifreleme sistemi değildi ve kolaylıkla kırılabiliyordu. Ancak yeni sistem onlarca şifreleme sistemi bir araya getirilerek oluşturuldu ve kırılması (Mr. Robot değilseniz) neredeyse imkansız. Bununla birlikte email adresini ve şifreyi değiştirmek için email adresinize bir onay maili gönderiliyor. Böylece kişi oyun şifrenize ulaşsa bile email şifrenizi bilmeden oyun şifrenizi değiştiremeyecek.
    • Hesap onayı sistemi getirildi. Artık oyuncular üyelik sırasında doğru bir email adresi girmek zorunda. Çünkü email adresinize gelen onay kodunu kullanmadan hesabınız aktif olmuyor!
    • Yepyeni moderatör ve yönetici paneli yapıldı. Moderatörlerimizin ve yöneticilerimizin işini kolaylaştırmak için daha detaylı bir panel yapıldı.
    • Rehberler arttırıldı. Forum sistemiyle birlikte artık yöneticiler tarafından yapılan rehberler daha da sık yayınlanacak. Hem de sitemiz üzerinden kolayca erişebileceksiniz. Forum sisteminin en güzel yanlarından biri de oyuncularımızın da paylaşım yapabilmesi. Böylece sizler de rehber yapıp paylaşabilirsiniz.
    • Kredi sistemi ile parayla alınan oyun ürünlerinin ticareti kolaylaştırıldı. Yüzlerce kişi oyun içi eşya karşılığı VIP aldırmaya çalışırken dolandırıldı. Fakat yepyeni kredi çeki sistemiyle artık dolandırılma riski olmadan ticaret yapabilirsiniz! Kredi çeki hakkında daha çok bilgi almak için tıklayın.
    Ayrıca forum altyapısının getirdiği daha yüzlerce yeni özellik bulunmaktadır. Yeni sitemiz tüm oyuncularımız için hayırlı ve uğurlu olsun. İyi oyunlar ve iyi forumlar dileriz!
     
    #1 UnioDex, 4 Nis 2017
    Son düzenleme: 30 Nis 2017
  2. UnioDex

    UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

    Katılım:
    17 Mar 2014
    Mesaj:
    886
    Alınan Beğeniler:
    2,076
    Sunucumuz 1.8'dir. 1.7 sürümünü ilk bırakan Türk hub sunucusuyuz ayrıca.
     
  3. UnioDex

    UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

    Katılım:
    17 Mar 2014
    Mesaj:
    886
    Alınan Beğeniler:
    2,076
    Factions ve KitPvP sunucularımız pluginler dolayısıyla 1.8 sürümüne tam geçmedi. Yakında yapılacak güncelleştirmeler ile tam olarak geçilecektir. Ancak 1.7 ile giriş kapalı sunucumuza.
     
  4. ReactionZ_

    ReactionZ_ Oyuncu

    Katılım:
    7 Tem 2017
    Mesaj:
    56
    Alınan Beğeniler:
    12
    "1.7 yı bıraktıgınız ıcın serverın kalıtesı dusmustur . bılıyorsunuz. yenılıkler gelmeli ve tekrardan sw eski halıne dönmeli ! 700 900 online arası olan kaliteyı ne cabuk unuttunuz :D
     
    #4 ReactionZ_, 16 Tem 2017
    Son düzenleme: 16 Tem 2017
  5. PatrickSaFaK

    PatrickSaFaK Oyuncu

    Katılım:
    21 Tem 2016
    Mesaj:
    109
    Alınan Beğeniler:
    18
    1.7 Sürümündü Çok Bug Ve Hatalar Olduğundan Dolayı 1.8 Sürüme Geçiş Yapıldı Ve 1.7 Sürümü Geri Dönmicektir.
     
  6. ReactionZ_

    ReactionZ_ Oyuncu

    Katılım:
    7 Tem 2017
    Mesaj:
    56
    Alınan Beğeniler:
    12
    ben dönsün dıye bırsey sölemedim ztn servere yenılıkler gelsın dedım. ? duzgun okursan anlarsın servere minigames vb oyunlar eklenırse yada factionsta yenılıkler olursa server eskı halıne kavusacaktır. sw ılk facken basladım 30 kisi vardı ? -Thematix -zJeaan
     
  7. SabanOgluSaban

    Katılım:
    1 Ağu 2016
    Mesaj:
    268
    Alınan Beğeniler:
    39
    Gayet Güzel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dileriz :)
     

Bu Sayfayı Paylaş